۲۰:۵۹

۱۴۰۴/۰۳/۰۲

سایت آماده خبری

تجاری‌سازی طرح تولید تاندون مصنوعی در سمنان با حمایت ویژه استانداری آغاز شد

استاندار سمنان حمایت ویژه دولت را برای اجرای کامل طرح بین‌المللی تولید تاندون مصنوعی تا مرحله تجاری‌سازی آن اعلام کرد و بر اهمیت توسعه طرح‌های فناورانه دانش‌بنیان با استفاده از ظرفیت نخبگان ایرانی داخل و خارج کشور تاکید نمود.
استاندار سمنان حمایت ویژه دولت را برای اجرای کامل طرح بین‌المللی تولید تاندون مصنوعی تا مرحله تجاری‌سازی آن اعلام کرد و بر اهمیت توسعه طرح‌های فناورانه دانش‌بنیان با استفاده از ظرفیت نخبگان ایرانی داخل و خارج کشور تاکید نمود.

به گزارش صبح بخیر نیوز، محمدجواد کولیوند در نشست با پروفسور الکساندر سیفعلیان، سرپرست تیم پژوهشی اولین پیوند نانو کامپوزیت گرافن در مدل حیوانی که با حضور رئیس جهاد دانشگاهی استان سمنان و معاون پژوهشی این نهاد برگزار شد، از حمایت ویژه استانداری و دولت برای توسعه این طرح خبر داد. وی این طرح بین‌المللی را که به همت جهاد دانشگاهی استان و نخبگان ایرانی به اجرا درآمده، یک افتخار بزرگ برای استان دانست.

کولیوند اظهار داشت: «انجام نخستین پیوند نانو کامپوزیت گرافن در دنیا در استان سمنان، بخشی از یک طرح کلان پژوهشی است که توسعه اقتصادی استان را به دنبال دارد.» وی همچنین گفت که برنامه‌ریزی برای بازدید از دستاوردها و فعالیت‌های جهاد دانشگاهی استان انجام شده و وجود این نهاد انقلابی در استان مایه افتخار است.

استاندار سمنان با تاکید بر نقش حیاتی مراکز علمی و فناورانه در توسعه اقتصادی کشور، گفت: «تمام طرح‌ها و پروژه‌های دانش‌بنیان جهاد دانشگاهی استان سمنان متناسب با ظرفیت‌های معدنی استان که مزیت مهمی به شمار می‌آید، اجرا می‌شود.»

پروفسور سیفعلیان نیز با اشاره به جدیت جهاد دانشگاهی در اجرای این طرح کلان پژوهشی اعلام کرد که همین اراده قوی باعث شد اجرای پروژه در داخل کشور دنبال شود. او افزود: «فرآیند پیش‌بالینی این طرح ظرف سه ماه آینده تکمیل خواهد شد و در صورت موفقیت، تولید تاندون مصنوعی و پیوند آن در انسان آغاز می‌شود.» وی پیش‌بینی کرد که طرح ظرف دو سال آینده به مرحله تجاری‌سازی برسد.

علی منصفی‌راد، رئیس جهاد دانشگاهی استان سمنان، در این جلسه گزارشی از فعالیت‌های علمی، پژوهشی و فناورانه جهاد دانشگاهی ارائه داد و اعلام کرد که این پروژه در قالب طرح ملی کانکت و با هدف جذب نخبگان ایرانی مقیم خارج کشور با حمایت معاونت علمی ریاست جمهوری به اجرا درآمده است.

او با اشاره به همکاری تیم تخصصی جراحی دامپزشکی دانشگاه سمنان در اجرای پیوند نانو کامپوزیت گفت: «با درخواست استاندار و تایید مدیر پروژه، فاز اول مطالعات این طرح که قرار بود شش ماه طول بکشد، طی سه ماه به پایان خواهد رسید.»

منصفی‌راد همچنین از دستیابی به دانش فنی، ثبت اختراع و تولید ۹ محصول فناورانه توسط پژوهشگران استان طی یک تا دو سال اخیر خبر داد که ۶ محصول تاکنون رونمایی شده و نمونه اولیه آنها تولید شده است. وی تاکید کرد که امسال نیز سه محصول جدید در استان رونمایی خواهد شد.

رئیس جهاد دانشگاهی استان افزود: «با پیگیری‌های استاندار سمنان، اعتبارات ملی برای پروژه‌های فناورانه این نهاد جذب و تخصیص خواهد یافت.»

شایان ذکر است نخستین پیوند نانو کامپوزیت گرافن در دنیا روز گذشته در مرکز به‌نژاد دامی مهدیشهر وابسته به جهاد دانشگاهی استان سمنان با موفقیت انجام شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *