مدیرکل انتقال خون سمنان:
سمنانیها با شرکت در پویش نذر خون از ثواب این کارخداپسندانه بهرهمند شوند
مدیرکل انتقال خون استان سمنان گفت: مردم استان با شرکت در پویش نذر خون در ماه مبارک رمضان به ویژه شبهای قدر با اهدای خون و نجات جان بیماران برکت و ثواب این کار خداپسندانه را نصیب خود سازند. محسن طاهریان ابراز داشت: روزه داران میتوانند با صرف سحری و مایعات مناسب در ساعات اولیه […]
مدیرکل انتقال خون استان سمنان گفت: مردم استان با شرکت در پویش نذر خون در ماه مبارک رمضان به ویژه شبهای قدر با اهدای خون و نجات جان بیماران برکت و ثواب این کار خداپسندانه را نصیب خود سازند.
محسن طاهریان ابراز داشت: روزه داران میتوانند با صرف سحری و مایعات مناسب در ساعات اولیه صبح برای اهدای خون مراجعه کنند و اگر در ابتدای صبح کم انرژی هستند میتوانند ساعات بعد از افطار را برای اهدای خون در نظر بگیرند، زیرا مراکز اهدای خون تا پاسی از شب فعال است.
وی ادامه داد: چهار پایگاه اهدای خون در شهرستانهای گرمسار، سمنان، شاهرود و دامغان در استان سمنان فعال است و متقاضیان اهدای خون میتوانند با مراجعه به این مراکز در نجات جان همنوعان خود مشارکت کنند.
وی اضافه کرد: چهار پایگاه اهدای خون در استان سمنان در ماه مبارک رمضان صبحها از ساعت هشت تا ساعت ۱۳ و پس از افطار از ساعت ۲۱ تا ۲۴ و در شبهای قدر تا ساعت یک بامداد برای خونگیری از متقاضیان فعال است.
طاهریان تصریح کرد: افراد گروه سنی ۱۸ تا ۶۰ سال میتوانند برای اهدای خون به پایگاههای انتقال خون مراجعه کنند و پس از انجام معاینات و بررسی دقیق آزمایشهای تجویز شده از سوی متخصصان و پزشکان مستقر در مراکز انتقال خون نسبت به اهدای خون اقدام کنند.
اهدای خون یکهزار و ۵۹۵ نفر در ماه رمضان
مدیرکل انتقال خون استان سمنان افزود: از ابتدای ماه مبارک رمضان تا کنون یکهزار و ۹۰۵ نفر به پایگاههای انتقال خون استان مراجعه کردند که از این تعداد یکهزار و ۵۹۵ نفر موفق به اهدای خون شدند.
وی یادآور شد: از ابتدای ماه مبارک رمضان تا کنون یکهزار و ۵۲۵ مرد و ۷۰ خانم با مراجعه به پایگاههای انتقال خون در سراسر استان سمنان با اهدای خون در عمل خداپسندانه نجات جان بیماران نیازمند سهیم شدند.
مدیرکل انتقال خون استان سمنان خاطرنشان کرد: ذخایر خون استان اکنون وضعیت مناسب دارد اما نیاز به خون نیازی همیشگی است، از نوعدوستان دعوت میشود نسبت به اهدای خون و مشارکت در نجات جان انسانها اهتمام داشته باشند.
آزمایشهایی مانند هپاتیت بی و سی، ایدز و بیماری های مقاربتی از خون های اهدایی به عمل میآید و خون اهدایی برای افراد نیازمند در عمل های جراحی، درمان مجروحان تصادف، زایمان، برای تالاسمی و هموفیلی مورد استفاده قرار میگیرد.
سازمان انتقال خون تنها متولی تامین خون و فرآورده های خون سالم و کافی مورد نیاز بیمارستان ها و مراکز درمانی کشور است.