مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی از پایان برداشت محصول چغندر قند در این شهرستان خبر داد و گفت: کل تولید این محصول در میامی، ۶۷ هزار تن است.
محمد حسینی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی به خبرنگاران گفت: چغندر قند مهمترین محصول کشت بهاره شهرستان میامی است.
وی با بیان اینکه سطح زیر کشت محصول چغندر قند در سال زراعی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ در شهرستان میامی یک هزار و ۲۱۸ هکتار است، گفت: بیش از ۹۰ درصد سطح کشت چغندر قند استان سمنان در این منطقه است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی گفت: ۳۵۰ هکتار محصول چغندر قند در حومه میامی، ۱۰۰ هکتار در منطقه پل ابریشم و ۷۶۸ هکتار در بخش کالپوش کشت شده است.
حسینی با بیان اینکه کشت محصول چغندر قند از اوایل اسفندماه در حومه میامی و منطقه پل ابریشم آغاز میشود و تا اواخر اردیبهشتماه در بخش کالپوش ادامه دارد، اضافه کرد: برداشت هم از اواخر مهرماه تا اواخر آذرماه با توجه به تاریخ کاشت و همچنین شرایط اقلیمی در آن زمان ادامه دارد.
وی میانگین تولید محصول چغندر قند را ۵۵ تن در واحد سطح عنوان کرد و گفت: کل تولید این محصول، ۶۷ هزار تن است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی با بیان اینکه از محصول تولیدی چغندرقند ۶۳ هزار تن تحویل کارخانههای قند طرف قرارداد با پیمانکاران میشود، گفت: ۴۳ هزار تن به کارخانه جوین، ۹ هزار تن به شاهرود، هفت هزار تن به فریمان، سه هزار تن به شیروان و یک هزار تن نیز به کارخانه قند نیشابور تحویل داده میشود.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری صبح بخیر نیوز در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.