افزایش ۲ برابری رشتههای دانشگاه علمی کاربردی استان سمنان
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان سمنان از افزایش دو برابری رشتههای تحصیلی در مقطع کارشناسی این دانشگاه برای سال تحصیلی آینده خبر داد.
سعید محمدیانسمنانی، سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان سمنان در نشست خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات اظهار کرد: ثبتنام دورههای کارشناسی ناپیوسته در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان سمنان بهزودی آغاز میشود و در دو بخش کارشناسی حرفهای و مهندسی فناوری و در چهار گروه، دانشجو پذیرش خواهد شد.
وی توضیح داد: دارندگان مدارک کاردانی به بالا بدون کنکور میتوانند در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان سمنان ثبتنام کنند و فرایند ثبتنام از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور انجام میشود.
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان سمنان با بیان اینکه رشتههای متنوع و جدیدی به مجموع رشتههای دانشگاه جامع استان اضافه شده است، افزود: شمار کدرشته محلهای کارشناسی این دانشگاه از ۴۶ به بیش از ۷۸ رشته افزایش یافته است.
محمدیانسمنانی ادامه داد: امیدواریم امسال دانشجوی بیشتری در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان سمنان جذب شود؛ سال گذشته، شاهد افزایش ۲۵ درصدی شمار دانشجویان در سمنان بودهایم.
وی با بیان اینکه وام دانشجویی نیز به دانشجویان برای تأمین شهریههای موردنیازشان پرداخت میشود، گفت: شهریهها در دانشگاه جامع علمی کاربردی بسیار کمتر از سایر دانشگاهها و حتی تا نصف دانشگاههای دیگر است.
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان سمنان تصریح کرد: ایجاد اشتغال پس از فراغت از تحصیل، مزیت دیگر این دانشگاه است و در شرایطی که بیشترین دغدغه خانوادهها، تأمین شغل است، بسیاری از واحدهای تولیدی درصدد جذب فارغالتحصیلان دانشگاه جامع علمی کاربردی هستند.
محمدیانسمنانی افزود: برخی مراکز علمی کاربردی در سمنان نیز دانشجویان را بورسیه میکنند تا پس از تحصیل، به استخدام آن واحد تولیدی درآیند یا در دستگاه محل خدمت خود جذب شوند.
وی با بیان اینکه حدود دو هزار و ۵۰۰ نفر دانشجو در مراکز علمی کاربردی استان سمنان در حال تحصیل هستند، اضافه کرد: این دانشگاه در استان سمنان تاکنون، ۲۳ هزار فارغالتحصیل داشته است.
سرپرست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان سمنان با اشاره به اینکه آموزشها در ۱۲ مرکز علمی کاربردی استان سمنان ارائه میشود، بیان کرد: دو مرکز علمی کاربردی در شاهرود، یک مرکز در بیارجمند، دو مرکز در مهدیشهر و هفت مرکز در سمنان دایر است.
محمدیانسمنانی گفت: تلاش میشود تا در سال آینده برای ایجاد مراکز علمی کاربردی در دامغان و گرمسار قدمهای خوبی برداشته شود.
وی افزود: بر اساس برنامهریزیهای انجامشده، امسال کلاسها در نوبت عصر و روزهای پنجشنبه و جمعه نیز برنامهریزی شده است و دانشجویان میتوانند از این فرصت هم بهرهمند شوند.