۷۰ واحد کارگاهی در شهرکهای صنعتی استان سمنان در حال احداث است
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان سمنان گفت: بالغ بر ۷۰ واحد کارگاهی بر اساس برنامهریزیهای انجام شده در شهرکها و نواحی صنعتی نقاط مختلف استان در دست ساخت است.
محمدرضا باقری به خبرنگاران افزود: ۲۴ واحد کارگاهی دانشبنیان با مساحت کل سه هزار و ۳۶۰ مترمربع در شهرک صنعتی سمنان در حال احداث است.
وی با اشاره به تکمیل ۱۰ واحد کارگاهی در شهرک صنعتی گرمسار، بیان کرد: پنج واحد کارگاهی دیگر با مساحت بیش از یکهزار و ۲۰۰ مترمربع در این شهرک صنعتی در حال احداث است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان سمنان تصریح کرد: طرح هفت واحد سوله کارگاهی شهرک صنعتی دامغان و ۱۰ واحد کارگاهی در شهرک صنعتی سرخه از دیگر طرحهای این شرکت در راستای رونق تولید و ایجاد اشتغال جوانان استان است.
وی با اشاره به برنامه ساخت ۱۰ واحد کارگاهی در شهرک صنعتی شاهرود، خاطرنشان کرد: شرکت شهرکهای صنعتی استان سمنان در نظر دارد ۱۰ واحد کارگاهی در شهرک صنعتی ایوانکی احداث کند.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان سمنان ادامه داد: اولویت واگذاری این کارگاهها که عملیات اجرایی برخی از آنها نیز آغاز شده، واگذاری به شرکتهای دانشبنیان است.
باقری با اشاره به مشوقها برای شرکتهای فناور مستقر در شهرکهای صنعتی، بیان کرد: امید است این شرکتها بتوانند با استفاده از زیرساختهای موجود در شهرکهای صنعتی استان به تولید تجاری برسند.
تصویب ایجاد چهار منطقه تخصصی در شهرکهای صنعتی استان
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان سمنان از تصویب ایجاد شهرک فناوری استان در چهار منطقه تخصصی با مدیریت متمرکز این شرکت خبر داد و افزود: مقرر شد شهرک فناوری با توجه به وجود ظرفیتها در چهار منطقه استان سمنان مکانیابی شود.
باقری با اشاره به شرح خدمات و سرفصلهای منطقههای تخصصی، تصریح کرد: خودرو و قطعات خودرویی در سمنان، ماشین های الکتریکی و الکترونیکی در شاهرود، فرآوری دارویی و صنایع معدنی در دامغان و خودرو و قطعات خودرویی و صنایع شیمیایی در گرمسار؛ زونهای تخصصی است که مکانیابی براساس آنها انجام میشود.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان سمنان ابراز داشت: کمک به ایجاد و رشد شرکت های فناوری محور با تاکید بر تولیدگران بخش خصوصی، نهادینه سازی و کارآمد نمودن فرایندهای تولید، انتقال، جذب، بومی سازی و اشاعه فناوری های نوین از جمله اهداف ایجاد شهرک فناوری استان سمنان است.
وی بیان کرد که استقرار در محور علم و فناوری استان سمنان، مجاورت تمامی منطقههای شهرک با مراکز تحقیقاتی و دانشگاه های معتبر استان در فاصله کمتر از ۱۰ کیلومتر، واقع در قلب مناطق عمده صنعتی استان از جمله ویژگیهای شهرک فناوری استان سمنان است.
باقری ادامه داد: مرکز خدمات فناوری کسب و کار، اراضی صنعتی شهرک، اراضی تحقیق و توسعه (R&D) و آزمایشگاهها از اجزای شهرک فناوری استان سمنان خواهند بود.
وی بیان کرد: شرکتهای خدمات مشاوره تخصصی و شرکتهای کارآفرینی که فعالیتی اقتصادی را شروع نموده اما حجم فعالیت شرکت و توان مالی آن تا حدی نیست که ساختمانی مستقل داشته باشند و امکان اجاره واحدی استیجاری را دارا هستند میتوانند در مرکز خدمات فناوری کسب و کار مستقر شوند.
باقری تصریح کرد: شرکتهای فناوری که دارای سابقه فعالیت تولید و ثبت پتنت در حوزه فناوری های برتر (مواد پیشرفته) و نیز آزمایشگاهها و کارگاههای تخصصی و کادر تخصصی مناسب بوده و امکان توسعه فعالیت و اشتغال را تا میزان خوبی دارا میباشند، از اراضی صنعتی شهرک برخوردار میشوند.
به گفته وی، اراضی تحقیق و توسعه (R&D) برای استقرار واحدهای تحقیق و توسعه صنایع بزرگ که علاقنمند به ایجاد واحد تحقیق و توسعه خود در شهرک و استفاده از خدمات شهرک میباشند، در نظر گرفته شده است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان سمنان یادآور شد: آزمایشگاههای این شهرک فناوری شامل آزمایشگاه اصلی ( مرجع ) شهرک و چند آزمایشگاه تخصصی اقماری خواهد شد.
شهرک فناوری مجموعه ای است که ضمن فراهم آوری زیر ساخت مناسب برای استقرار واحدهای فناور تولیدی، خدماتی و مشاوره ای با گرداوری و تجمیع اجزای دخیل در توسعه فناوری زمینه ارائه حمایتهای نرم افزاری لازم جهت ایجاد کسب و کارهای تولیدی خرد،کوچک و متوسط مبتنی بر فناوریهای جدید را فراهم میآورد.