دادستان دامغان:
۴۰درصد پروندههای شورای حل اختلاف دامغان به سازش منجر میشود
دادستان عمومی و انقلاب دامغان گفت: ۴۰ درصد پروندهها از دادسرا به شوراهای حل اختلاف این شهرستان به سازش منجر میشود.
مهدی کلامی مقدم ضمن بیان اینکه دادستان عمومی و انقلاب دامغان با بیان اینکه ۳۰ تا ۴۰ درصد پروندههای وارده به دادسرای عمومی و انقلاب این شهرستان به صلح و سازش تبدیل میشود، تاکید کرد: ماهانه و به طور میانگین تعداد ۷۰ فقره پرونده وارد شعبات دادسرای عمومی و انقلاب دامغان میشود که توسط قضات مورد بررسی و رسیدگی قرار میگیرد.
وی افزود: پروندههای وارده به دادسرای عمومی و انقلاب دامغان به شعبه ششم شورای حل اختلاف که تنها شعبه رسیدگی به شکایات کیفری است ارجاع میشود به طور میانگین ۴۰ درصد از پروندهها به صلح و سازش تبدیل میشود.
دادستان دامغان ادامه داد: بر اساس ارزیابی صورت گرفته در بحث ایجاد صلح و سازش در پروندههای قضائی در شهرستان دامغان رتبه نخست را در سطح استان سمنان کسب کرد که نشان از توجه به اصلاح ذات البین در سطح جامعه دارد که عملکرد شوراهای حل اختلاف شهرستان قابل تقدیر است.
کلامی مقدم با اشاره به اینکه در دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان دامغان چهار شعبه دادیاری، یک شعبه بازپرسی و یک شعبه اجرای احکام کیفری وجود دارد افزود: بالاترین ورودی پروندههای وارده به دادسرای عمومی و انقلاب دامغان را سرقت؛ مواد مخدر و ضرب و جرح تشکیل میدهد که از حدود ۱۹۰ زندانی در زندان دامغان ۱۳۰ زندانی سرقت و مواد مخدر هستند.
وی گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون هیچگونه سرقت مسلحانه و سازمان دهی شده در دامغان نداشتیم که اکثر سرقتهای صورت گرفته خرد بوده که آن هم برابر قوانین موجود از سوی قضات با سارق و سارقان برخورد و مجازات میشوند.
دادستان عمومی و انقلاب دامغان بیان کرد: این شهرستان با توجه به مذهبی بودن و بافت فرهنگی آن خوشبختانه در ایام اغتشاشات اخیر در کشور در این شهرستان تجمعات خیابانی نبودیم و تنها برخی از نقاط شعار نویسی و کشف حجاب مشاهده که با پیگیریهای اطلاعاتی و قضائی برای تعدادی محدود از افراد در دادسرای عمومی و انقلاب پرونده تشکیل و با سرعت و دقت بیشتر موارد رسیدگی و به دادگاه ارسال شد.
کلامی مقدم گفت: با توجه با رصد اخبار و گزارشات در فضای مجازی از فعالیت کانال و گروهها در فضای مجازی رضایت داریم و مطالب خوبی منتشر میشود اما توصیه میکنیم از انتشار سیاه نمایی و مأیوس کننده اخبار که نا امیدی در جامعه ایجاد میکنند خودداری کنند.