کشف بیش از ۱۰۰ تن نمک غیربهداشتی در سمنان/ کارگاه غیرمجاز تولید ترشیجات پلمب شد
سرپرست مدیریت نظارت فرآوردههای خوراکی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی سمنان از کشف بیش از ۱۰۰ تن نمک غیربهداشتی از واحد تولیدی نمک صنعتی در سمنان خبر داد و گفت: کارگاه غیرمجاز تولید ترشیجات و شوریجات در سمنان پلمب شد.
شهرام صبوریراد، سرپرست مدیریت نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی سمنان بههمراه کارشناس نظارت بر مواد غذایی بهداشتی بهصورت سرزده از یک واحد تولیدی نمک صنعتی در سمنان بازدید کرد.
وی با توجه به ارائه گزارش تخلف یک واحد تولیدی نمک صنعتی به معاونت غذا و دارو دانشگاه، ضمن بازدید از این واحد متخلف و توقیف محصولات غیرمجاز به میزان بیش از ۱۰۰ تن، اقدامات قانونی لازم در خصوص توقیف محموله غیربهداشتی و ارسال پرونده مؤسسه به مراجع قضایی را انجام داد.
سرپرست مدیریت نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی سمنان اضافه کرد: یک یک واحد کارگاهی غیرمجاز تولید ترشیجات و شوریجات در سمنان بر اساس دستور مقام قضایی پلمب شد.
صبوریراد افزود: بر اساس گزارشات واصله پس از انجام تحقیقات و تکمیل پرونده، بلافاصله گروهی کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه به همراه کارشناسان مرکز بهداشت شهرستان سمنان و اداره کل تعزیرات حکومتی سمنان به محل کارگاه مراجعه کردند و با دستور مقام قضایی مقادیر زیادی محصولات غیرمجاز کارگاه ازجمله خیارشور، ترشی، زیتون و … توقیف شد و اقدامات قانونی لازم به عمل آمد.
وی در این بازدید پس از انجام تمامی مراحل قانونی و تفهیم تخلفات انجامگرفته به مسؤولان کارگاه تولیدی، بر اساس دستور مقام قضایی این کارگاه را پلمب کرد و پرونده مؤسسه برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی ذیصلاح ارسال شد.
سرپرست مدیریت نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی سمنان بیان کرد: در زمینه تولید فرآوردههای سلامتمحور و تهدید علیه سلامت مصرفکنندگان تمامقد ایستادهایم و هیچ اغماضی در این خصوص با متخلفان انجام نخواهد پذیرفت.
صبوریراد ادامه داد: حفظ سلامت اقشار جامعه بهویژه مردم استان سمنان اولویت و رسالت اصلی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی سمنان است و کارشناسان واحد نظارت بر مواد غذایی. آشامیدنی آرایشی و بهداشتی دانشگاه با جدیت تمام و بهصورت شبانهروزی در تلاش برای جلوگیری از انجام هرگونه تخلف در زمینه تولید مواد غذایی و بهداشتی در این استان هستند.
وی خاطرنشان کرد: خط تلفن واحد نظارت بر مواد غذایی و بهداشتی با شماره ۰۲۳۳۳۳۳۶۵۳۲ آماده دریافت گزارشهای مردمی مربوط به تخلفات تولید و عرضه محصولات سلامتمحور است.