کشت گیاهان دارویی در ۶۴۰ هکتار از اراضی میامی
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی گفت: ۶۴۰ هکتار از اراضی این شهرستان زیر کشت گیاهان دارویی قرار دارد.
محمدحسینی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی اظهار کرد: کل سطح زیر کشت گیاهان دارویی در این شهرستان ۶۴۰ هکتار است که از این سطوح ۳۴۰ هکتار در بخش کالپوش، ۲۵۰ هکتار در منطقه فرومد و ۵۰ هکتار در حومه میامی وجود دارد.
وی از پایان برداشت محصول فلفل از مزارع زیر کشت این محصول در شهرستان میامی خبر داد.
حسینی افزود: کل سطح زیر کشت محصول فلفل در سال زراعی ۱۴۰۴_۱۴۰۳ در شهرستان میامی ۲۰۰ هکتار است و میانگین تولید محصول فلفل خشک در منطقه فرومد را ۲.۵ تن در واحد سطح عنوان کرد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی افزود: عوامل مؤثر در افزایش عملکرد شامل انتخاب بذرهای مناسب و مقاوم به عوامل خسارتزا، مدیریت صحیح مزارع و تغذیه مناسب، مبارزه با آفات و بیماریها و نظارت مستمر مزارع توسط کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی است.
وی گفت: زمان کشت مستقیم محصول فلفل توسط بذر در شهرستان میامی از اواسط اسفندماه در منطقه فرومد آغاز شده و تا اواخر فروردینماه ادامه دارد.
حسینی تصریح کرد: کشت نشایی این محصول از اواسط اردیبهشتماه آغاز شده و تا اواسط خردادماه ادامه داشت.
وی خاطرنشان کرد: برداشت این محصول هم از اوایل شهریورماه آغاز شده و تا اواخر آبانماه با توجه به تاریخ کشت و همچنین شرایط اقلیمی به پایان میرسد.
حسینی اظهار کرد: فرومد یکی از مراکز مهم تولید فلفل در استان سمنان است و کاشت و برداشت مکانیزه و آبیاری تحت فشار آن تأثیر زیادی بر افزایش تولید این محصول دارد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میامی با بیان اینکه فلفل فرومد مورد توجه مصرفکنندگان است، تصریح کرد: با عنایت به خردهمالک بودن مزارع دهستان فرومد، توسعه کشت فلفل کمک مؤثری به ایجاد اشتغال و امنیت اقتصادی برای بهرهبرداران منطقه کرده است.
حسینی از خواص درمانی این محصول به دلیل داشتن ویتامین ث زیاد گفت و ادامه داد: فلفل خاصیت آنتیاکسیدانی دارد و ایمنی بدن را افزایش میدهد و اثر شیمیایی موادی را که به بافتهای بدن آسیب میرسانند، خنثی میکند و این ماده غذایی که حاوی کالری بسیار کمی است، برای قلب و عروق مفید است، فرایند هضم غذا را تسهیل کرده و سبب افزایش استحکام لثه ها و دندانها می شود.
برچسب های :