علی جورابلو با اشاره به اینکه برداشت زیتون از نیمه مهر آغاز شد، افزود: یکهزار و ۸۰۰ هکتار از باغهای شهرستان گرمسار زیر کشت زیتون است. وی با بیان اینکه تا کنون محصول ۳۰ درصد از باغهای زیتون برداشتشد، بیان کرد: پیشبینی میشود تا پایان فصل پاییز چهارهزار تن زیتون در این شهرستان برداشت شود. […]
علی جورابلو با اشاره به اینکه برداشت زیتون از نیمه مهر آغاز شد، افزود: یکهزار و ۸۰۰ هکتار از باغهای شهرستان گرمسار زیر کشت زیتون است.
وی با بیان اینکه تا کنون محصول ۳۰ درصد از باغهای زیتون برداشتشد، بیان کرد: پیشبینی میشود تا پایان فصل پاییز چهارهزار تن زیتون در این شهرستان برداشت شود.
۷۰ درصد باغهای زیتون در گرمسار بارده هستند
وی با تاکید بر اینکه کشت زیتون با ۲ نوع روغنی و کنسروی انجام میشود، اضافه کرد: این محصول کمآببر و مناسب برای اقلیم گرم و خشک است که با توجه به شرایط آب و هوایی و رویکرد اصلاح الگوی کشت، توسعه باغ زیتون در دستور کار قرار دارد.
رییس جهاد کشاورزی گرمسار با بیان اینکه در باغهای زیتون به ازای هر هکتار پنج هزار مترمکعب آب مصرف میشود، ابراز کرد: در مجموع ۷۰ درصد از باغهای زیتون این شهرستان بارده است که ۸۰ درصد از نوع روغنی و ۲۰ درصد از نوع کنسروی است.
استان سمنان با بیش از ۵۳ هزار بهرهبردار، سالانه در مجموع بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی شامل زراعی، باغی، دام و طیور و آبزیان تولید میکند که بخش عمدهای از این تولیدات مازاد بر نیاز مردم استان سمنان است.
از کل گستره بخش کشاورزی استان سمنان ۸۷ هزار هکتار بخش زراعی، ۷۰ هزار هکتار باغ و ۴۰ هزار هکتار آیش است.
تولیدات بخش زراعی استان سمنان سالانه ۹۲۰ هزار تن و میزان محصولات باغی سالانه ۴۸۰ هزار تن است و سالانه بیش از ۲۹۰ هزار تن نیز انواع محصولات دامی در استان سمنان تولید میشود.
بیش از ۵۰ درصد از گستره استان سمنان به میزان پنج و ۲ دهم میلیون هکتار نواحی بیابانی است و ۳۵۰ هزار هکتار را جنگل و سه و هشت دهم میلیون هکتار را مرتع شامل می شود.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری صبح بخیر نیوز در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.