۰۲:۲۰

۱۴۰۴/۰۳/۱۸

پایگاه خبری صبح بخیر نیوز

پیش‌بینی برداشت ۲۹۰ تن زیره از مزارع شاهرود؛ محصولی کم‌آب‌بر، مقاوم و اقتصادی

لیلا نیرنگی: با آغاز برداشت زیره از مزارع شاهرود، کارشناسان جهاد کشاورزی پیش‌بینی می‌کنند که امسال حدود ۲۹۰ تن از این محصول باارزش از سطح ۳۶۲ هکتار زمین کشاورزی برداشت شود.

با آغاز برداشت زیره از مزارع شاهرود، کارشناسان جهاد کشاورزی پیش‌بینی می‌کنند که امسال حدود ۲۹۰ تن از این محصول باارزش از سطح ۳۶۲ هکتار زمین کشاورزی برداشت شود.

با آغاز برداشت زیره از مزارع شاهرود، کارشناسان جهاد کشاورزی پیش‌بینی می‌کنند که امسال حدود ۲۹۰ تن از این محصول باارزش از سطح ۳۶۲ هکتار زمین کشاورزی برداشت شود.

به گزارش پایگاه خبری صبح بخیر نیوز، حمید آقا بیکی، رئیس اداره جهاد کشاورزی شاهرود، صبح سه‌شنبه در بازدید از مزارع این شهرستان با اشاره به زمان کاشت زیره در آبان‌ماه، اظهار داشت: فرآیند برداشت این محصول از اواخر اردیبهشت‌ماه آغاز شده و همچنان ادامه دارد.

وی با بیان اینکه زیره از جمله گیاهان دارویی و اقتصادی مناسب برای اصلاح الگوی کشت است، گفت: مقاومت بالا در برابر گرما و شوری خاک و همچنین نیاز آبی پایین، موجب استقبال کشاورزان از کشت این محصول در مناطق خشک و کم‌آب شاهرود شده است.

آقا بیکی با اشاره به اینکه در ۳۶۲ هکتار از اراضی شهرستان شاهرود زیره کشت شده، افزود: عملکرد متوسط این محصول حدود ۸۰۰ کیلوگرم در هر هکتار برآورد شده و پیش‌بینی می‌شود مجموع برداشت امسال به ۲۹۰ تن برسد.

رئیس اداره جهاد کشاورزی شاهرود همچنین خاطرنشان کرد: زیره به دلیل مصرف اندک سموم و کودهای شیمیایی، در دسته محصولات سالم قرار دارد و علاوه بر مزایای اقتصادی، دارای کاربردهای فراوان در صنایع دارویی و غذایی نیز هست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو کردن