وزیر علوم به دانشگاه سمنان لقب «شهرک دانشگاهی بزرگ» داد/ آیینهای نکوداشت یاوران علمی کشور برگزار میشود
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: آیینهای نکوداشت یاوران علمی کشور باید برگزار شود و به جوانان یاد دهیم که قدردان افرادی هستیم که برای علم و دانش زحمت میکشند.
محمدعلی زلفیگل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در آیین معارفه «سیفالله سعدالدین» بهعنوان رئیس دانشگاه سمنان، با گرامیداشت دهه مبارک فجر و یاد و خاطره همه شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، مدافع حرم و امنیت اظهار کرد: امروز قدردان همه نیروهای امنیتی، نظامی و انتظامی کشورمان هستیم که امنیت و آرامش را برای ما برقرار کردهاند.
وی افزود: همچنین قدردان زحمات همه مدیران گذشته و فعلی هستیم که صادقانه و خالصانه تمام عمرشان را برای پیشرفت کشور صرف کردهاند و امیدواریم خداوند متعال به مسؤولان کشورمان، توانایی و دانایی عطا کند تا مسیر پیشرفت کشور را بهخوبی ترسیم و مدیریت کنند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به افتتاح بزرگترین پروژه دانشگاهی کشور در استان سمنان در قالب مرکز همایشهای شهید سلیمانی دانشگاه سمنان، این طرح را یکی از «ابرپروژههای ملی» عنوان کرد که در دانشگاه سمنان افتتاح شد.
زلفیگل بیان کرد: دانشگاه سمنان سالها پیش و در اوایل دهه ۸۰ بسیار محدود و بخشهای مهمی از آن بیابان بود؛ ولی امروز در بازدیدهای انجامشده، میتوان نام آن را «شهرک دانشگاهی بزرگ» گذاشت که با بسیاری از فضاهای دانشگاهی، آموزشی، آزمایشگاهی، خوابگاهی، ورزشی و … فعالیت میکند.
وی گفت: در سالهای اخیر، جهاد عظیمی در دانشگاه سمنان صورت گرفته و بخشهای مهمی از کویر به یک شهرک دانشگاهی بزرگ تبدیل شده است و باید پرسید که چرا نباید قدر داشتههایمان را در این بخش دانست؟
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: باید بررسی کرد که چند دانشمند بینالمللی در دانشگاه سمنان در گذشته وجود داشته است و امروز چه تعداد دانشمند برجسته بینالمللی و پژوهشگران برتر در این دانشگاه فعالیت دارند؟
زلفیگل گفت: باید پرسید که این امکانات، اعتبارات، هزینهها و سرمایهگذاریها از کجا آمده است و پروژه سالن همایشهای دانشگاه سمنان با این عظمت چطور ساخته شده؟ قطعاً کار جهادی برای آن صورت گرفته است.
وی با بیان اینکه سه نفر از فرزندان استان سمنان اینک جزو مدیران برتر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هستند، گفت: دو معاون وزیر و یک مدیرکل در وزارتخانه از استان سمنان هستند و نقش کلیدی در مدیریتها دارند؛ این افراد بهسادگی انتخاب نمیشوند و آنها قطعاً از نیروهای زبده و نخبه این استان محسوب میشوند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری اضافه کرد: رؤسای دانشگاههای سمنان در سالیان گذشته همواره بسیار صادقانه و پیگیرانه عمل کردند و کار جهادی، این دانشگاه را امروز به این مرتبه رسانده است.
زلفیگل گفت: باید قدر سرمایههای نظام اسلامی را بدانیم و اساتید و رؤسای دانشگاههای کشور جزو سرمایههای نمادینی هستند که باید قدر و منزلت آنها دانسته شود.
وی به مزاح گفت: خطاب به استاندار سمنان گفتیم که در این پروژه متوجه شدیم عمده کمبود اعتبارات در کشور به خاطر چیست؟ چون همه آن در شهرک دانشگاهی بزرگ دانشگاه سمنان هزینه شده و البته این باعث افتخار است.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری افزود: تعامل خوبی بین مدیران استان سمنان و دانشگاه سمنان وجود دارد و نتیجه این وحدت، همدلی، کار و تلاش شبانهروزی و جهادی، امروز دیده میشود.
زلفیگل با بیان اینکه افراد توانمند دیده شده و در مقیاس کشوری بهکارگیری میشوند و نقشآفرین خواهند بود، گفت: از مهندس «حقیقت»، خیر و نیکوکار گرانقدری که برای دانشگاه سمنان وقت ویژه گذاشته است، تشکر میشود.
وی گفت: آیین نکوداشت ویژهای باید برای این دسته از افراد برگزار شود و به جوانان یاد دهیم افرادی هستیم که برای علم و دانش زحمت میکشند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: این امر باید به فرهنگ تبدیل شود که از افرادی که برای پیشرفت و رشد جامعه از خود هزینه میکنند، قدردانی کنیم.
زلفیگل افزود: پیشرفت دانشگاه سمنان با همت مسؤولان دانشگاه باید بیش از گذشته سرعت داده شود؛ چراکه بستر رشد در این دانشگاه فراهم است و باید کار جهادی در آن در دستور کار قرار گیرد.