نوع خانواده از منظر اسلام/ دشمن برای تخریب تمدن ایرانی و اسلامی چه راهبردهایی دارد؟
مسؤول نمایندگی ولیفقیه در تیپ ۱۲ قائم آل محمد (عج) استان سمنان با اشاره به چهار نوع خانواده از منظر اسلام به این پرسش پاسخ میدهد که دشمن برای تخریب تمدن ایرانی و اسلامی چه راهبردهایی دارد؟
حجتالاسلام سیدهادی موسوی، مسؤول نمایندگی ولیفقیه در تیپ ۱۲ قائم آل محمد (عج) استان سمنان در جمع کارکنان این تیپ، با اشاره به اهمیت موضوع خانه و خانواده اظهار کرد: دشمنان ما به این نتیجه رسیدهاند که اگر میخواهند تمدنی را از بین ببرند، باید چند کار اساسی انجام دهند.
وی تصریح کرد: آنها معتقدند در نخستین قدم، خانواده را در آن جامعه باید نشانه بگیرند و اساس و پایه هر خانهای هم زن و مقام زن در خانواده است.
مسؤول نمایندگی ولیفقیه در تیپ ۱۲ قائم آل محمد (عج) استان سمنان اضافه کرد: امروز نتیجه این هجوم بیامان را در جامعه شاهد هستیم و بسیاری از خانمها، خانهداری و تربیت فرزند را کاری بیهوده میدانند و میگویند مگر خانهداری هم شغل محسوب میشود؟
موسوی ادامه داد: مرحله و جایگاه دوم که در این پروژه باید مورد هدف قرار گیرد، مقام معلم است که باید مورد تحقیر واقع شود؛ در حالی که اولین معلم عالم، خود خداست و پس از مقام ربوبی، انبیا این وظیفه مهم را ادامه دادند.
وی تصریح کرد: معلمی، آنقدر کار بااهمیتی است که امام علی (ع) میفرمایند اگر کسی کلمهای را به من بیاموزد، من را بنده خود کرده است؛ ولی متأسفانه جایگاه معلمی در جامعه امروز ما جایگاه اصلی خود را ندارد.
موسوی افزود: سومین جایگاه که از نظر دشمنان برای تضعیف یک تمدن باید موردحمله قرار گیرد، جایگاه و نقش افراد اسطورهای و الگوی عمومی آن جامعه است.
وی تصریح کرد: نقش مادر و همسر نمونه از برترین الگوهای ایرانی و اسلامی است که همواره باید مورد توجه قرار گیرد.
موسوی خاطرنشان کرد: در دین مبین اسلام، چهار نوع خانواده داریم. در مدل اول، هم زن بد است و هم مرد که قرآن ابیلهب و همسرش را مثال میزند.
مسؤول نمایندگی ولیفقیه در تیپ ۱۲ قائم آل محمد (عج) استان سمنان گفت: در خانواده نوع دوم، مرد بد است و زن خوب؛ مثل فرعون و همسرش و در خانواده سوم، مردها خوب هستند و زنها بد؛ همچون خانواده لوط.
موسوی بیان کرد: در خانواده نوع چهارم، هم مرد خوب است و هم زن و در این خانواده است که فرزندان خوبی تربیت میشوند و نمونه بارز این مدل از خانواده، امام علی (ع) و حضرت زهرا (س) هستند که باید الگوی همه زوجها قرار گیرند.
وی گفت: اگر میخواهید در خانه نزد فرزندانتان محترم باشید، باید به همسر خود احترام بگذارید.
مسؤول نمایندگی ولیفقیه در تیپ ۱۲ قائم آل محمد (عج) استان سمنان اضافه کرد: در زندگی و خانواده، هر کس باید سر جای خودش قرار گیرد و نقش خود را ایفا کند و این نکته را باید در نظر داشت که زن و مرد باید نقش تعاملی و تکاملی را برای یکدیگر اجرا کنند تا به خانوادهای مطلوب برسند.
موسوی تصریح کرد: برای تعامل با همسر، شناخت تفاوتهای روحی، روانی، جسمی و ادراکی و … لازم و ضروری است و باید بهاندازه تواناییهایش از او خواسته و انتظار و توقع داشت.