رئیس پژوهشکده ابنیه و بافتهای فرهنگی و تاریخی پژوهشگاه میراث فرهنگی گفت: امروز در دنیا موضوع جدیدی به نام «میراث دیجیتال» مطرح است که در سالهای آینده وارد میراث کشور میشود و در کنار میراث ناملموس و ملموس قرار میگیرد.
علیرضا انیسی، رئیس پژوهشکده ابنیه و بافتهای فرهنگی و تاریخی پژوهشگاه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی در مراسم بزرگداشت روز جهانی موزه و هفته میراث فرهنگی اظهار کرد: ما باید ضمن پاسداری از هدیه گذشتگان، آنها را به نسل آینده خود تحویل دهیم.
وی گفت: امروز در دنیا موضوع جدیدی در زمینه میراث فرهنگی به نام میراث دیجیتال مطرح است که در سالهای آینده این مبحث وارد میراث کشور ایران میشود و در کنار ۲ میراث ناملموس و ملموس قرار میگیرد که بخشی از جامعه را درگیر خواهد کرد؛ البته در حال حاضر هم تمامی افراد حامل میراث دیجیتال هستند.
رئیس پژوهشکده ابنیه و بافتهای فرهنگی و تاریخی پژوهشگاه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی گفت: میراث فرهنگی در تحکیم هویت اجتماعی و غرور ملی نقش بهسزایی دارد.
انیسی با اشاره به اینکه حفاظت از میراث فرهنگی امری بسیار مهم است، گفت: حفاظت از میراث فرهنگی تا پایان زندگی بشر ادامه دارد و این امر، تنها وظیفه اداره میراث فرهنگی نیست و تمامی افراد باید برای حفظ این سرمایه ملی تلاش کنند.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری صبح بخیر نیوز در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.