معاون وزیر کار: سمنان با بحران نیروی کار مواجه است
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: استان سمنان با بحران در تأمین نیروی کار موردنیاز مواجه است.
محمود کریمی، معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در کارگروه تخصصی اشتغال استان سمنان در سالن جلسات یادگار امام استانداری سمنان اظهار کرد: مسؤولان استان سمنان یک سال درخشان اشتغالی را در سال ۱۴۰۱ در استان رقم زدند.
وی بیان کرد: سیاستگذاری در کارگروه تخصصی اشتغال استان سمنان باید بهگونهای باشد که دستگاههای عضو بیش از پیش و بهصورت مستمر و فعال ایفاکننده وظایف خود باشند.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: در استان سمنان با بحران نیروی کار مواجه هستیم و این مهم با تأکید بر مباحث فناوری و نوآوری قابل حل خواهد بود.
کریمی بیان کرد: تحقق ۱۴۸ درصدی تعهد اشتغال استان در سال ۱۴۰۱ امری بسیار ارزشمند است و رویکرد حمایت از کارآفرینان در حوزه امور مرتبط با اشتغال در استان در سال ۱۴۰۲ مدنظر قرار گیرد.
وی گفت: ضرورت دارد تا در خصوص ایجاد فرصت شغلی ویژه فارغالتحصیلان در سال جاری جزو سیاستهای کارگروه تخصصی اشتغال استان قرار گیرد و پرونده ویژهای برای آن باز شود.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: کارگروه اشتغال حمایتی نیز برای رفع مشکل بیکاری طبقات محروم در کنار کارگروه تخصصی اشتغال بهصورت هفتگی در استان برگزار شود.
تقویت اشتغال روستایی؛ اولویت سمنان
سیدمحمدرضا هاشمی، استاندار سمنان نیز گفت: اولویت کاری استان در سال جاری در حوزه کارگروه تخصصی اشتغال، توجه به بحث تقویت اشتغال روستایی و ایجاد ثروت در روستاهاست.
وی افزود: حفظ فرصتهای شغلی موجود در واحدهای فعال و حفظ سرمایهگذاران در استان سمنان برای ما از اولویتهای اصلی و اساسی است.
استاندار سمنان تصریح کرد: با اقدامات صورتگرفته پس از ۱۸ سال در زمستان ۱۴۰۱، نرخ اشتغال استان به ۵.۷ درصد رسید.
هاشمی خاطرنشان کرد: توجه به فارغالتحصیلان دانشگاه و توجه به اشتغال در روستاها از رویکردهای جدی ما در حوزه اشتغال در سال جاری است.
وی تصریح کرد: استان سمنان آمادگی دارد تا بهعنوان پایلوت برای اجرای طرح اشتغال روستایی (توانمندسازی روستاها) در راستای ایجاد ثروت، تقویت اقتصاد و جلوگیری از مهارت در روستاها، اقدام کند.
استاندار سمنان گفت: پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی بخصوص در سطح روستاها، علاوه بر تقویت اقتصاد روستا و همچنین خانوادهها، در بحث ایجاد ثروت در روستاها تأثیر شایانی دارد.