ظرفیتهای کشاورزی تا ایجاد بزرگترین خط تولید مرغ لاین و گلخانه سمنان در میامی
فرماندار میامی گفت: ۹۳ طرح عمرانی و هفت طرح اقتصادی با اعتبار ۳۷ هزار و ۳۵ میلیارد و ۱۵۵ میلیون ریال کلنگزنی و افتتاح شد. در چشمانداز طرحهای آینده این شهرستان نیز ایجاد بزرگترین خط تولید مرغ لاین و بزرگترین طرح گلخانه استان سمنان با ۳۲ هزار میلیارد ریال پیشبینی شد.
علیرضا آشوری روز یکشنبه در آیین افتتاح همزمان طرحهای عمرانی و اقتصادی شهرستان میامی و گرامیداشت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب با حضور محمدجواد کولیوند استاندار سمنان در سرسرای فرهنگ و ارشاد اسلامی این شهرستان افزود: ۷۸ طرح عمرانی با اعتبار بیش از یکهزار و ۷۸۳ میلیارد و ۱۵۵ میلیون ریال افتتاح شد.
وی به بهرهبرداری از ۶ طرح اقتصادی اشاره کرد و گفت: این طرحهای اقتصادی با اعتبار ۱۶ هزار و ۵۱۲ میلیارد ریال در حوزه جهادکشاورزی، صنعت، معدن و تجارت و کمیته امداد امام خمینی(ره) به بهرهبرداری رسید.
عملیات اجرایی ۹ طرح با اعتبار بیش از ۱۸ هزار میلیارد ریال
وی با اشاره به آغاز عملیات اجرایی ۹ طرح اقتصادی و عمرانی با اعتبار ۱۸ هزار و ۷۴۰ میلیارد ریال، ابراز کرد: یک طرح اقتصادی در حوزه جهاد کشاورزی با اعتباری ۱۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال کلنگزنی شد.
این مسوول به پرداخت تسهیلات ارزان قیمت طی ۲ سال گذشته اشاره کرد و گفت: پنج هزار میلیارد ریال تسهیلات ارزان قیمت برای ایجاد مشاغل خرد و خانگی به متقاضیان پرداخت شد.
میامی شهرستان برتر استان سمنان در کشاورزی
وی با اشاره به اینکه میامی تنها شهرستان استان سمنان است که محصولات دیمی در مزارع آن کاشت میشود، ادامه داد: ۵۳ درصد گندم این استان در میامی تولید میشود.
فرماندار میامی با اشاره به اینکه ۹۸ درصد چغندر قند استان سمنان در این شهرستان تولید میشود، تاکید کرد: صد درصد دانههای روغنی این استان در میامی کاشت و برداشت میشود.
چشمانداز ایجاد بزرگترین خط تولید مرغ لاین و گلخانه سمنان در میامی
وی از بهرهبرداری مرکز لرزهنگاری میامی با اختصاص ۲۵ میلیارد ریال خبر داد و گفت: بزرگترین طرح مرغ لاین در حوزه پدافند غیرعامل در کالپوش با اعتبار ۱۵ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۰۰ نفر ایجاد میشود.
آشوری گفت: بزرگترین طرح گلخانهای استان سمنان در میامی با اعتبار ۱۷ هزار و ۵۰۰ میلیون ریال گلنگزنی میشود.
وی با اشاره به اینکه تامین آب آشامیدنی، راههای دسترسی و مجتمع دامداری از مطالبههای مردمی است تا مهاجرت معکوس به روستاها و این شهرستان بیش از پیش انجام شود، ابراز کرد: با افتتاح مجتمع آبرسانی کالپوش پنج روستا در این شهرستان به آب پایدار دست خواهند یافت.
کمبود آب آشامیدنی در روستاهای میامی
آشوری به مشکل آب آشامیدنی پایدار در منطقه فرومد و روستای عباسآباد نیز اشاره کرد و افزود: پیگیری رفع این مشکل در آینده نزدیک در دستور کار قرار دارد.
وی ادامه داد: برپایی نمایشگاه دستاوردهای انقلاب اسلامی به همت دستگاههای اجرایی، بخش خصوصی و سازمانهای مردم نهاد تا پایان دهه مبارک فجر برای سومین سال پیاپی برگزار میشود.
اهمیت مسوولیتپذیری مدیران
امام جمعه میامی هم در این آیین گفت: خدمت به مردم بالاترین موهبت الهی که برعهده مسوولان قرار گرفته است.
حجت الاسلام محمد عزیزی با اشاره به اعیاد شعبانیه افزود: مقدمه خداشناسی، خودشناسی است که باعث دیگر شناسی هم میشود اگر خودمان را خوب بشناسیم میتوانیم به دیگران کمک کنیم.
وی با بیان اینکه قیامت برای مسوولانی که مسوولیت پذیر نیستند، خیلی سخت است، ابراز کرد: برای مسوولیت پذیری باید خودسازی شود و خودسازی از ماه رجب، شعبان و رمضان آغاز میشود.
وی ادامه داد: پرداخت صدقه در این ماهها موانع در زندگی را رفع و عمر انسان را طولانی میکند.
وی به بخشی از خطبه نهج البلاغه امیرالمومنین علی(ع) اشاره کرد و گفت: بخشیدن مال میتواند انسان را از حب دنیا، ریاست و شهوات جدا کند.
امام جمعه میامی با اشاره به اینکه تعامل بسیار خوبی بین مسوولان این شهرستان ایجاد شده است، اظهار کرد: مدیران با تمام وجود در حال خدمت به مردم هستند و مشکلات را تا حد امکان در شهرستان رفع میکنند.
ضرورت ساماندهی ورودی شهر میامی
وی ساماندهی ورودی شهرستان را از مسوولان خواستار شد و گفت: ساماندهی ورودی شهرستان با توجه به تردد میلیونی زائران امام هشتم(ع) ضروری است و با ایجاد مراکز خرید در این منطقه مهاجرت معکوس جوانان را شاهد خواهیم بود.
وی تامین آب آشامیدنی و بهسازی جاده روستای شفیعآباد را ۲ خواسته مردم منطقه فرومد برشمرد و افزود: در بخش کالپوش با وجود سد، تامین آب آشامیدنی برای مردم با مشکل مواجه است و برای چند روستا در این منطقه آب از شهر میامی با تانکر منتقل میشود.
امام جمعه میامی ادامه داد: یکی از مطالبات مردمی که در سالهای گذشته نیز پیگیری شد اما به نتیجه نرسید، ایجاد پل بین جاده میامی و جیلان برای تردد مردم است.