ضرورت وجود شورای هماهنگی شبکه هیأت و تشکلهای دینی در استانها
دبیر شورای ملی هماهنگی هیأت و تشکلهای دینی گفت: ضرورت وجود شبکه هیأت در استانها به منظور توان بالای جریانسازی، ایجاد همبستگی، جلوگیری از موازیکاری و یکپارچگی این شبکه در همه استانها است.
علی اوصانلو، دبیر شورای ملی هماهنگی هیأت و تشکلهای دینی در نشست اعضای شبکه هیأتهای استان سمنان که در سالن جلسات اداره تبلیغات اسلامی شهر سمنان برگزار شد، اظهار کرد: ضرورت وجود شبکه هیأت در استانها به منظور توان بالای جریانسازی، ایجاد همبستگی، جلوگیری از موازیکاری و یکپارچگی این شبکه در همه استانها است.
وی با بیان اینکه اغتشاشات اخیر باعث تکاپو نظام برای دفاع از ارزشهای انقلاب شد، اضافه کرد: یکی از دلایل تشکیل شورای هماهنگی شبکه هیأت و تشکلهای دینی ایجاد یکپارچگی و جلوگیری از انشقاق بین گروههای مختلف بود.
دبیر شورای ملی هماهنگی هیأت و تشکلهای دینی یکی دیگر از برکات تشکیل این شورا را اتحاد در بدنه مردم و کف میدان عملیات خواند و تصریح کرد: شورای هیأتهای مذهبی، کانون مداحان، جمع شاعران، کانونهای فرهنگی و تربیتی و شبکههایی که بستر فعالیت آنها در هیأت است از جمله اعضای تشکیلدهنده شورای هماهنگی شبکه هیأت و تشکلهای دینی هستند.
اوصانلو با اشاره به اینکه نمایندهها و مسؤولان شبکههای هیأت در شهرستانها با مسؤولیت مدیرکل سازمان تبلیغات استان دور هم بنشینند، خاطرنشان کرد: شورای هماهنگی شبکه هیأت در همه استانها و شهرستانها به فعالیت خود میپردازد و وظیفه آنها جمعبندی، تصمیمسازی و در نهایت کار مشترک است نه اینکه بخواهد کار مجموعهای را مختل و یا امر و نهی کند.
وی «مهرواره هوای نو» را از جمله برنامههای مهم سازمان هیأت در سطح ملی دانست و عنوان کرد: هدف این برنامه که فراخوان آن تا پایان خردادماه ادامه دارد؛ الگوسازی، شناسایی و معرفی مجموعههای کوچکتر است.
دبیر شورای ملی هماهنگی هیأت و تشکلهای دینی با بیان اینکه در سال جاری کارگروه فرا هیأت هم به برنامه مهرواره هوای نو اضافه شده است، گفت: وظیفه فرا هیأت این است تا هیأتهای ناشناخته اما فعال که گوشه و کنار شهرها و روستا هستند و حوصله گزارش دادن را ندارند، دیده و شکوفا شوند و ما وظیفه داریم آنها را معرفی کنیم.
اوصانلو حضور بانوان در برنامه مهرواره سال جدید را یک تغییر و نقطه پررنگ خواند و افزود: قرار بر این است تا مسأله بانوان در برنامه سال جاری به صورت ویژه کار شود، شاید در آغاز کار آن طور که باید موفق نباشیم؛ اما تلاش ما گسترش آن در سالهای آینده است.
وی از دوره توانمندسازی ماه به عنوان دومین پروژه مهم سازمان هیأت خبر داد و تصریح کرد: این دوره ویژه هیأتها و کانونهای فرهنگی شاخص کشور است که در حال حاضر در پهنههای مختلف در حال برگزاری است.
دبیر شورای ملی هماهنگی هیأت و تشکلهای دینی با اشاره به اینکه شاخص بودن یعنی مجموعهای خارج از فضای هیأت و در زمینههای مختلف فعالیت کند، بیان کرد: این دوره آموزشی شامل حال چهار نفر از اعضا اعم از مسؤول هیأت، مسؤول واحد خواهران، مسؤول تربیتی و مسؤول رسانه هم میشود و اگر مجموعهای دارای سه نفر از این نمایندهها است، میتواند در این دوره ثبتنام کند.
اوصانلو با بیان اینکه در فراخوان نخست تعداد دو هزار هیأت در این دوره ثبتنام کردند، خاطرنشان کرد: هدف سازمان هیأت در این دوره، مجموعههایی است که در ابتدا شرایط ثبتنام را داشته و در مرحله دوم مورد تأیید مرکز استان خود باشند.