اجرای طرح «خدمت هشتم» در شاهرود
مسؤول دبیرخانه کانونهای خدمت رضوی شهرستان شاهرود از اجرای طرح ابتکاری «خدمت هشتم» در راستای مشارکت عمومی در ارائه خدمت رضوی خبر داد.
مرتضی احمدیان، مسؤول دبیرخانه کانونهای خدمت رضوی شهرستان شاهرود در نشست خبری در سالن جلسات این دبیرخانه، با اشاره به برگزاری طرح ابتکاری «خدمت هشتم» در هشتم هر ماه در شهرستان شاهرود، اظهار کرد: با توجه به اینکه در هشتم هر ماه به نیت امام رضا(ع) محفل ذکر رضوی برگزار میشود، تلاش کردیم با اجرای طرح «خدمت هشتم» یکایک مردم را در هشتم هر ماه به نیت امام رضا(ع) در خدمت رضوی دخیل کنیم.
وی افزود: در این طرح هر فرد در قالب فرم پرسشی در فضای مجازی با پر کردن این فرم مجازی خدمتی را برای اجرا در هشتم ماه به نیت امام رئوف(ع) اجرا میکند.
احمدیان خاطرنشان کرد: در این پرسشنامه ۲۰ عرصه ارائه شده و یک عرصه عمومی که افراد می توانند انتخاب کنند و هشتم هر ماه نیت خود را اجرا کنیم و برای عدهای هم که در فضای مجازی نیستند، فرمی تهیه شده و در اختیار افراد قرار می گیرد تا خدمات امام رضایی را انجام دهند و به این طریق تلاش داریم، ارائه خدمت رضوی را در جامعه عمومیت بخشیم و از قالب خادمیاران رضوی خارج شود و به چند هزار خدمت در هشتم هر ماه برسد.
وی با اشاره به عرصههای پیشبینی شده گفت: عرصهها ارائه خدمات رایگان و تخفیفی در شغلهای مختلف و ارائه مشاوره و دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران، تهیه بسته معیشتی، تهیه لوازمالتحریر، تهیه لباس، تهیه اقلام خانگی، کمک به جبهه مقاومت و … است که حداقل یک تا چندین مورد را افراد میتوانند انتخاب و خدمت ارائه کنند.
مسؤول دبیرخانه کانونهای خدمت رضوی شهرستان شاهرود با اشاره به فعالیت ۲ هزار نفر خادمیار و یاور رضوی و ۸۰ کانون خدمت رضوی در شهرستان شاهرود، افزود: این افراد در ۱۹ کانون تخصصی و یک عرصه عمومی که ۶۰ کانون زیرپوشش دارد، فعالیت کرده که شناسایی خانوادههای کمبرخوردار با کانونهای رضوی و سرویسدهی با کانونهای تخصصی است.
احمدیان خاطرنشان کرد: در این کانونها، ۱۷۰ مصداق خدمتی داریم که خادمیاران رضوی با انتخاب عرصهها به خدمت میپردازند.
وی ۲ خصوصیت مهم کانونهای خدمت رضوی را داوطلبانه بودن و بدون بودجه و اعتبار دولتی عنوان کرد و افزود: درآمدهای کانونهای خدمت رضوی بر اساس نذورات و درآمد موقوفات رضوی است که نذورات مردمی بخش عمده را تشکیل میدهد که در ارائه خدمات به مردم عرضه میشود.
مسؤول دبیرخانه کانونهای خدمت رضوی شهرستان شاهرود با اشاره به مکان جدید دبیرخانه کانونهای خدمت رضوی این شهرستان گفت: این مکان توسط خیر نیکاندیش به اضافه ۲ واحد دیگر به کانون اهدا شده است و تلاش داریم که موضوعات وقفی آن را نیز انجام دهیم.
احمدیان با اشاره به ارائه ۶۵۰ هزار نفر خدمت در سال به مردم توسط کانونها و خادمیاران و یاوران رضوی، اظهار کرد: کانون سلامت با ۷۰ نفر از کادر جامعه پزشکی شهرستان و کانون وکلا و حقوقدانان با حضور ۳۰ نفر از وکلا و حقوقدانان به ارائه خدمت میپردازند.
وی با اشاره به اعزام بیش از یکهزار نفر به مشهد مقدس، گفت: تعامل و همکاری ما با مجموعههای دیگر همچون بسیج و کمیته امداد و بهزیستی و امداد محلهها بهواسطه متخصصان داوطلب انجام میشود.
مسؤول دبیرخانه کانونهای خدمت رضوی شهرستان شاهرود با تأکید بر انعکاس این فعالیتها توسط رسانهها و کمک در این راستا، تصریح کرد: برخی از اقدامات دبیرخانه کانونهای خدمت رضوی شهرستان شاهرود در کشور کمنظیر است که چایخانه حضرت رضا(ع) است که در کل کشور محدود است و چندین طرح ابتکاری مانند چاپ کتاب با موضوع رضوی و طرح ارجاع سلامت است که در این طرح تاکنون به ۱۰ هزار نفر خدمات درمانی ارائه شد.
وی به طرح نذر درخت نیز اشاره کرد و گفت: تاکنون ۲۵۰ درخت نذر شده عایدی آن برای محرومان هزینه میشود که باید در این زمینه تبلیغ شود.
احمدیان بر نذر فرهنگی در جامعه تأکید کرد و افزود: باید در این راستا تلاش کنیم و مردم را به این امر دعوت کنیم که رسانهها در این امر نقش اساسی دارند.
برچسب های :