بازارچه کارآفرینی در سمنان افتتاح شد
همزمان با هفته جهانی کارآفرینی و هفته پژوهش بازارچه کارآفرینی با هدف تقویت کارآفرینی و تأکید بر تقویت فرهنگ کارآفرینی و پرورش خلاقیت بین دانشجویان در دانشکده فنی و حرفهای دختران سمنان افتتاح شد. سکینه ماندگارزاد، رئیس دانشکده فنی و حرفهای دختران سمنان صبح امروز در حاشیه برگزاری این نمایشگاه با تشکر از اساتید، همکاران […]
همزمان با هفته جهانی کارآفرینی و هفته پژوهش بازارچه کارآفرینی با هدف تقویت کارآفرینی و تأکید بر تقویت فرهنگ کارآفرینی و پرورش خلاقیت بین دانشجویان در دانشکده فنی و حرفهای دختران سمنان افتتاح شد.
سکینه ماندگارزاد، رئیس دانشکده فنی و حرفهای دختران سمنان صبح امروز در حاشیه برگزاری این نمایشگاه با تشکر از اساتید، همکاران و دانشجویان این مجموعه دانشگاهی در برگزاری این بازارچه، اظهار کرد: امیدواریم با برگزاری چنین بازارچههایی زمینه بالندگی و امیدآفرینی در نسل جوان فراهم شود.
وی با اشاره به اینکه رسالت دانشگاه فنی و حرفهای پرورش تکنسین مهارتی و کارآفرین است، افزود: توسعه کارآفرینی برای ما بسیار حائز اهمیت است و در این زمینه از ظرفیت دانشجویان استفاده میشود.
رئیس دانشکده فنی و حرفهای دختران سمنان ادامه داد: با عنایت به نامگذاری سال ۱۴۰۱ از سوی مقام معظم رهبری، این بازارچه با هدف تقویت فرهنگ کارآفرینی و پرورش خلاقیت بین دانشجویان، ترویج و اشاعه مفهوم کارآفرینی برای ورود جوانان به فعالیتهای کارآفرینانه برپا شده است.
ماندگارزاد برپایی این بازارچهها را موجب تقویت ارتباط بین دانشگاه، صنعت و جامعه دانست و اضافه کرد: این بازارچه در سطح بسیار خوبی برپا شده است و بسیار مفتخریم از اینکه در هفته جهانی کارآفرینی و آغاز هفته پژوهش شاهد توانمندیهای دانشجویان هستیم.
وی با اشاره به اینکه این بازارچه شامل ۱۶ غرفه است، گفت: در این بازارچه دانشجویان دانشکده فنی و حرفهای دختران سمنان تولیدات و محصولات خود شامل صنایعدستی، نقاشی روی بوم، محصولات بافتنی، محصولات رزین، مواد خوراکی، رباتیک، شمعسازی، طراحی چهره، برش لیزر، ظروف سرامیکی، سفال، ویترای و محصولات نمدی را در معرض دید و فروش بازدیدکنندگان قرار دادهاند.
رئیس دانشکده فنی و حرفهای دختران سمنان بیان کرد: بازارچه کارآفرینی دانشجویان این دانشکده تا دوم آذرماه از ساعت هشت صبح تا ۱۴ در محوطه این مجموعه دانشگاهی برپا است.
دانشکده فنی و حرفهای دختران سمنان با ۱۱ رشته در سه گروه کامپیوتر، هنر و حسابداری و ۷۰۰ دانشجو بهعنوان یکی از چهار دانشکده دانشگاه فنی و حرفهای استان سمنان مشغول فعالیت است.