مسوول اجرای طرح ۱۰ هزارمگاوات برق در استان سمنان گفت: بخشی از تعهد این طرح در استان بهرهبرداری شد و بخشهای دیگر در دست تکمیل و اقدام است که با تکیه بر توان داخلی و در مدت زمانی کوتاه در حال پیشرفت است.
حسین کوشکی به رسانه ها گفت: بر اساس تفاهمنامه مهر ۱۴۰۰ وزرای نیرو و صمت مبنی بر تولید ۱۰ هزار مگاوات برق برای صنایع کشور ، اولین واحد نیروگاه گازی با تلاش متخصصان داخلی و با بهره گیری از دانش بومی در مدت چهار ماه نصب ، سنکرون (sankron) و به شبکه سراسری متصل شد.
مدیر عامل شرکت دانش بنیان سامان انرژی سمنان با بیان اینکه با اجرای این طرح در مدت ۱۲۰ روز یک رکورد بین المللی ثبت شد گفت: بازه زمانی اجرای این طرح ۱۸ ماه است که با توجه به کمبود برق و نیاز واحدهای صنعتی برای استمرار تولید و همکاری شرکت مپنا، این زمان به چهار ماه کاهش یافت.
کوشکی گفت: از ۱۰ هزار مگاوات تولید برقی که در این طرح در ۱۴ استان کشور پیش بینی شد، ۷۳۶ مگاوات سهم استان سمنان است که در نیروگاه شهید باکری سمنان ساخته میشود.
به گفته وی ، در مرحله اول دو نیروگاه گازی با ظرفیت ۳۶۶ مگاوات و اعتبار ۸۵ میلیون یورو اجرا شد که اولین واحد آن به بهره برداری رسید و واحد بعدی کمتر از ۲ ماه دیگر وارد مدار میشود.
مسئول اجرای این طرح با بیان اینکه ساخت ۲ نیروگاه بخار هم تا پایان امسال در سمنان شروع میشود گفت: برای ۲ نیروگاه بخار هم ۲۶۰ میلیون یورو در نظر گرفته شده است.
طرح تولید و تامین ۱۰ هزار مگاوات برق صنایع کشور قرار است در مدت سه سال اجرا شود تا مشکل قطع برق صنایع معدنی در زمان اوج مصرف برق در تابستان برطرف شود.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری صبح بخیر نیوز در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.