به گزارش صبح بخیر نیوز، اسماعیل شوکتآبادی، سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان دامغان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس اعلام کرد: برداشت محصول جو از مزارع این شهرستان از ۳۱ اردیبهشتماه آغاز شده و پیشبینی میشود تا ۱۵ خردادماه ادامه یابد.
وی اظهار کرد: عملیات برداشت در سطحی بالغ بر ۵۵۰ هکتار با استفاده از چهار دستگاه کمباین بومی و مهاجر و تحت نظارت پنج کارشناس آموزشدیده در مناطق مختلف شهرستان در حال انجام است.
شوکتآبادی با اشاره به اقدامات مدیریتی برای تسهیل فرآیند برداشت افزود: جلساتی در مدیریت جهاد کشاورزی برای تعیین نرخ برداشت، بستهبندی کاه، حملونقل محصول و سایر موارد مربوطه برگزار شده است.
وی میانگین برداشت جو در هر هکتار را حدود ۳.۵ تن اعلام کرد و ادامه داد: بر این اساس پیشبینی میشود بیش از یکهزار و ۹۰۰ تن جو از مزارع شهرستان دامغان برداشت شود.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی دامغان همچنین به برداشت ۱۵۰ هکتار جو سبز (قصیل) برای مصرف علوفه دام در دهه نخست اردیبهشتماه اشاره کرد.
او با معرفی ارقام کشتشده در مزارع دامغان گفت: ارقام گوهران، ارمغان و یوسف گلشن عمدهترین انواع جوی کشتشده در شهرستان هستند. همچنین در قالب یک مزرعه مشارکتی، شش رقم جو با هدف ارزیابی کیفی و کمی در حومه شهرستان کشت شدهاند که پس از بررسیهای لازم، ارقام مناسب برای تکثیر در آینده معرفی خواهند شد.
شوکتآبادی افزود: برای تأمین بخشی از بذر مورد نیاز سال آینده نیز ۱۰ هکتار مزرعه مادری جو با رقم ارمغان در منطقه فرات کشت شده است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: در سال زراعی جاری، ۲۵۰ تن انواع کود شیمیایی و ۳۰ تن بذر جو بین بهرهبرداران این شهرستان توزیع شده است.