نماینده ولی فقیه در استان سمنان:
بصیرتافزایی راهکار مقابله با عرفانهای تقلبی است
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان گفت: نیاز به معنویت، فطری و از ضروریات برای نسل امروز و عرفانهای کاذب، تقلبی و بدل راهبرد دشمنان برای فریب جوانان و پاسخگویی به نیازفطری آنان به معنویت است، از این رو بصیرتافزایی در جامعه راهکار مقابله با این دسیسه دشمنان محسوب میشود.
آیت الله مرتضی مطیعی در نشست شورای فرهنگ عمومی استان سمنان در دفتر نماینده ولی فقیه در استان افزود: معنویت لذت و جاذبهای است که باید به آن برسیم، اگر در جوانان معنویت واقعی شکل بگیرد از تهاجم دشمن در امان خواهند ماند.
وی با بیان اینکه دفاع مقدس اوج معنویت بود، اضافه کرد: معنویت واقعی فقط به قرائت ذکر و آیه نیست، بلکه سرشت آدمی باید مایه معنویت داشته باشد.
نماینده ولی فقیه در استان سمنان اظهار کرد: وظیفهشناسی از نشانههای شکلگیری معنویت واقعی در وجود انسان است و انس و عمل به قرآن و سبک زندگی قرآنی مهم در رسیدن انسان به معنویت و کمال است.
وی بیان کرد: جهان نظام جمهوری اسلامی ایران را به عنوان منادی صلح و آرامش و پیگیر احقاق حقوق بشر قبول کرده است و نام ایران به عنوان کشوری ایستاده در مقابل ظلم و حامی مظلوم شناخته میشود.
ضرورت بیدارسازی جهان نسبت به جنایتهای رژیم کودککش صهیونیستی علیه جبهه مقاومت
آیت الله مطیعی با اشاره به فرمایش رهبر معظم انقلاب ابراز کرد: حمایت از فلسطین برای مجاهدان در راه خدا یک وظیفه واجب است و بیدارسازی جهان نسبت به جنایتهای رژیم جنایتکار صهیونیستی علیه جبهه مقاومت از جمله حمایتها محسوب میشود.
امام جمعه سمنان اضافه کرد: مقاومت مردم مظلوم جبهه مقاومت در مقابل ظلم، از آثار انس با قرآن است و حمایت از مظلوم یک وظیفه واجب محسوب میشود.
رییس شورای فرهنگ عمومی استان سمنان با اشاره به ضرورت گرامیداشت مفاخر استان از جمله آیتالله سیدمحمد شاهچراغی، محمدتقی نصیری و عباسعلی اختری، افزود: برگزاری آیین گرامیداشت آیتالله نصیری دی ۱۴۰۳ برنامهریزی شده است.
آیت الله شاهچراغی سال ۱۳۱۳ در روستای حسن آباد دامغان متولد شد. وی از دی سال ۱۳۸۰ تا ۱۳ مرداد ۱۴۰۰ نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان بود و نماینده دوره چهارم و پنجم مجلس خبرگان رهبری از استان سمنان است. وی همچنین دارای سوابقی مانند امام جماعت مسجد عابدینیه سمنان، حاکم شرع دادگاه انقلاب، امام جمعه مهدیشهر و مدیر کلی بنیاد شهید استان سمنان بوده است.
آیت الله نصیری در سال ۱۳۱۰ هجری شمسی چشم به جهان گشود و از همان دوران نوجوانی و جوانی در شهرهای قم و مشهد مقدس به تحصیل پرداخت و بعد از آن حدود نیم قرن در خدمت دین و مردم سمنان بودند.
وی از محضر بزرگانی چون علامه محمدصالح حائری سمنانی، ملاغلامحسین هراتی، آیات ادیب نیشابوری و میرزا هاشم قزوینی، مراجع عظام بروجردی، سید محمدرضا گلپایگانی، سید محمد محقق داماد و امام خمینی(ره) کسب فیض کرد.
آیت الله نصیری سال ها با مدیریت و تدریس در حوزه علمیه سمنان به تربیت و پرورش شاگردان در سطوح مختلف علمی پرداخته است.
این عالم بزرگ در ۸۳ سالگی در شهریور ۱۳۹۳ دار فانی را وداع گفت و به دیار باقی شتافت.
آیتالله اختری نماینده مردم تهران در مجلس خبرگان رهبری به دلیل ابتلا به بیماری سرطان در ۸۳ سالگی دارفانی را وداع گفت.
آیت الله عباسعلی اختری در سال ۱۳۱۸شمسی در سمنان و در خانواده ای روحانی به دنیا آمد. او تحصیلات خود را تا اخذ دیپلم در زادگاه خود ادامه داد و تحصیلات حوزوی را هم در حوزه علمیه مشهد آغاز کرد و ۲۰ سال در آن حوزه به تحصیل و تدریس پرداخت. وی سپس به حوزه علمیه قم رفت و در درسهای خارج فقه و اصول مراجع قم شرکت کرد و در آن حوزه از محضر آیات غضنفری، سبزواری، فشارکی، مؤمن قمی و محمدعلی گرامی بهره برد. سپس دوباره به مشهد بازگشت و در درس خارج فقه و اصول آیات عظام، میلانی، وحید و فلسفی حاضر شد.