نیروگاههای خورشیدی و بخش خصوصی تامینکننده ۵۰ مگاوات برق در سمنان
مدیر عامل شرکت برق منطقهای سمنان گفت: بیش از ۵۰ مگاوات برق از طریق نیروگاههای خورشیدی و به صورت پراکنده در استان به همت بخش خصوصی تولید میشود.
مجید وفایی در نشست مشترک مسوولان شرکت برق منطقهای، پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان و نمایندگان شرکتهای دانش بنیان استان، گفت: عمده مصرف برق در استان در بخش تولید به میزان بیش از ۷۰ درصد از کل مصرف برق استان است که در بخشهای تولید و کشاورزی است و بهرهگیری مطلوب از انرژی برق در این استان را نشان میدهد.
مدیر عامل شرکت برق منطقهای سمنان یکی از ظرفیت های موجود در استان را سرمایه گذاری در زمینه انرژی های تجدیدپذیر و تولید پراکنده برشمرد و گفت:هم اکنون بیش از ۵۰ مگاوات توسط نیروگاه های خورشیدی و تولید پراکنده در استان در بخش خصوصی، برق تولید میشود.
این مسوول با اشاره به مزیتهای استان در بخش های مختلف علمی و پژوهشی گفت :سمنان در بخش صنعت و دانشگاه از استانهای برجسته کشور محسوب میشود.
وی با اشاره به نقش دانشبنیانها در رشد و ارتقاء صنعت برق، بیان کرد: شرکت های دانش بنیان برای حل مشکلات صنعت برق می توانند نقش موثر و کلیدی ایفا کنند.
مدیرعامل شرکت برق منطقه سمنان با اظهار امیدواری از بهره گیری بیشتر از توان شرکت های دانش بنیان در صنعت برق افزود: با تعامل و مشارکت صنعت برق و دانشگاه و به ویژه شرکت های دانش بنیان، می توان سریعتر در تحقق شعار سال « جهش تولید با مشارکت مردم» گام برداشت.
رییس پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان هم در این نشست بیان کرد: این مجموعه در کنار دانشگاه سمنان که قدمتی ۵۰ ساله دارد، مشغول فعالیت است.
داود مداح با اشاره به نقش موثر صنعت برق در تمام عرصه ها در دنیای مدرن امروز گفت: در چند دهه اخیر فناوری و دانش به گونه ای رشد کرده است که ضرورت وجود نعمت برق در همه عرصه های زندگی مردم مشهود و فقدان آن حتی برای لحظهای، فعالیت ها را مختل می کند.
وی پایداری شبکه و ارائه برقی مطمئن را حرکتی مجاهدانه دانست و گفت: سال های اخیر رویکرد پارک های علم و فناوری تغییر کرده و بر اساس ضرورت ها و حل مسائل و مشکلات جامعه شرکت های دانش بنیان در این پارک به فعالیت می پردازند.
وی رشد پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان با اشاره به فعالیت سالهای اخیر دانشبنیانها افزود: ۳۹۷ شرکت در پارک علم و فناوری این دانشگاه طی هشت ماه گذشته به این پارک اضافه شد و وسعت پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان از پنج هزار به ۲۱ هزار متر مربع افزایش یافت.
رییس پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان، آمادگی شرکت های دانشبنیان را برای همکاری و تعامل با صنعت برق اعلام کرد و در ادامه نشست، هریک از شرکت های دانشبنیان به بیان دیدگاه ها و نظرات خود پرداختند.