علی جورابلو، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گرمسار اظهار کرد: در راستای توسعه کشت زراعت علوفه، در سال جاری از ۲۷۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی این شهرستان زیر کشت جو قصیل برداشت شد.
وی گفت: علوفه سبز جو اوایل مهرماه کشت می‌شود و اوایل بهار مورد چرای دام قرار گرفته و یا برای تأمین علوفه دامداری‌های سنتی برداشت می‌شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان گرمسار ادامه داد: با توجه به تقاضای بالا و نیاز دامداری‌های سنتی و صنعتی به علوفه و توسعه کشت توأم غلات و لگوم سطح زیر کشت این محصول در سال‌های اخیر افزایش پیدا کرده است.
جورابلو بیان کرد: این محصولات اواخر فصل زمستان و اوایل بهار برای تأمین کمبود علوفه و خوراک به‌منظور رفع احتیاجات نگهداری دام‌ها استفاده و بخشی از خوراک علوفه‌ای دام‌ها تأمین می‌شود.
استفاده از قصیل جو در تأمین خوراک دام سبب صرفه‌جویی در مصرف آب به علت برداشت زود هنگام محصول قبل از شروع فصل گرما و استفاده از اراضی کوچک که امکان کشت مکانیزه غلات در آن وجود ندارد، می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *