رئیس جهاد دانشگاهی استان سمنان از تولید مالچ معدنی زیست سازگار با محیطزیست در این استان برای جایگزینی مالچ نفتی خبر داد.
علی منصفیراد، رئیس جهاد دانشگاهی استان سمنان از «مالچ معدنی زیست سازگار با محیطزیست» بهعنوان محصول مهم جهاد دانشگاهی استان سمنان نام برد و گفت: مالچ معدنی زیست سازگار با محیطزیست اثرگذاری بالایی در تثبیت خاک و کنترل ریزگردها دارد که از معضلات جدی کشور است.
وی از این محصول بهعنوان یک تولید دانشبنیان کمنظیر در جهان نام برد و ادامه داد: مالچ معدنی برای مقابله با ریزگردها، آلایندهها و گردوغبار که بخشهای وسیعی از کشور در تابستان با آن دستوپنجه نرم میکند، تولید شده است.
منصفیراد با اشاره به اینکه این محصول جایگزینی برای مالچ نفتی است، بیان کرد: بررسیها نشان میدهد تولید مالچ معدنی و زیست سازگار بهترین راهکار برای مقابله با مشکلات این حوزه است.
وی با اشاره به تولید نمونههای اولیه این محصول گفت: این محصول در سفر وزیر کشور به استان بهصورت رسمی رونمایی شد.
رئیس جهاد دانشگاهی استان سمنان با بیان اینکه وزارت کشور خریدار این محصول شده است، اظهار کرد: قرار است وزارت کشور بعد از اخذ مجوزهای این محصول، از آن در ۱۰ کانون بحرانی کشور استفاده کند.
منصفیراد اضافه کرد: تاکنون ۲ استان کشور درخواست خود را برای ایجاد خط تولید ارائه دادهاند و با توجه به هزینه بالای حملونقل، قرار است خطهای تولید متعددی در استانهای درگیر با ریزگردها ایجاد شود.
وی بیان کرد: تا قبل از پایان سال، فرآیند انعقاد قرارداد بین جهاد دانشگاهی و وزارت کشور انجام و زمینه برای تولید این محصول دانشبنیان فراهم میشود.
رئیس جهاد دانشگاهی استان سمنان با اشاره به هزینه پایین تولید این نوع از مالچ معدنی اظهار کرد: هزینه تولید این محصول که مزایای زیادی برای خاک دارد و به حل معضل ریزگردها کمک میکند، یکپنجم تا یکهفتم هزینه تولید مالچ نفتی است.
منصفیراد از تولید زئوتیمول در قالب یک طرح فناورانه دیگر در این نهاد خبر داد و افزود: این محصول تولیدشده در جهاد دانشگاهی استان، یک افزودنی خوراک دام با خاصیت آنتیبیوتیک ارگانیک است.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری صبح بخیر نیوز در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.