۲۱:۱۹

۱۴۰۴/۰۳/۰۲

سایت آماده خبری

۳۸۵ هکتار از مزارع شاهرود زیر کشت زعفران رفت

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود با اشاره به آغاز برداشت محصول زعفران از مزارع این شهرستان گفت: 385 هکتار از مزارع شاهرود زیر کشت زعفران رفته است.
385 هکتار از مزارع شاهرود زیر کشت زعفران رفت

آقابیگی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود اظهار کرد: شهرستان شاهرود به‌علت تنوع آب و هوایی، ظرفیت کشت و تولید گیاهان دارویی را دارد و کشت زعفران یکی از این گیاهان است.

وی با اشاره به ویژگی‌های گیاه زعفران گفت: کاهش شدید نزولات آسمانی و آب‌های زیرزمینی از یک‌طرف و سازگاری و پایداری محصول برابر شرایط نامساعد محیطی از سوی دیگر و همچنین توجیه اقتصادی بالای محصول زعفران سبب شده است تا کشت این محصول در سال‌های اخیر روند رو به افزایشی داشته باشد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود گفت: سطح زیرکشت زعفران در این شهرستان، ۳۸۵ هکتار بوده که ۳۴۷ هکتار آن بارور و مابقی غیربارور است.

آقابیگی با بیان اینکه برداشت محصول از اواخر مهرماه آغاز شده است تا پایان آبان ادامه دارد، افزود: متوسط عملکرد محصول زعفران، سه کیلوگرم در هکتار پیش‌بینی می‌شود.

وی گفت: بر این اساس، پیش‌بینی می‌شود یک‌هزار و ۴۱ کیلوگرم زعفران از مزارع این شهرستان شاهرود برداشت و روانه بازارهای مصرف شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود هزینه بالای کشت، کمبود نیروی کارگری در زمان برداشت محصول، مکانیزه نبودن کشت و برداشت محصول، فروش به صورت فله‌ای را برخی از مشکلات تولید محصول زعفران عنوان کرد.

آقابیگی گفت: نبود صنایع تبدیلی و بسته‌بندی، برند‌سازی و صنایع پیشرفته دارویی برای ایجاد ارزش افزوده و افزایش تقاضا در بازارهای مختلف از دیگر مشکلات در مسیر تولید و ارائه محصول زعفران به بازار مصرف است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *