مدیرکل امور اقتصادی و دارایی سمنان:
۹۶درصد تعهد درآمدزایی استان سمنان محقق شد
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان سمنان گفت: مصوبه درآمدزایی امسال استان ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان است که طی ۱۰ ماه گذشته ۹۶ درصد آن وصول شد.
علیرضا دیانی در نشست خبری در سالن همایشهای ادارهکل امور اقتصادی و دارایی استان سمنان ابراز کرد: سال گذشته یکهزار و ۸۰۰ میلیارد تومان در استان سمنان درآمدزایی شد.
وی خاطر نشان کرد: ۶۰۰ میلیارد تومان از مالیات وصول شده به استان سمنان بازگشته است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان سمنات با بیان اینکه مولدسازی داراییهای دستگاههای اجرایی استان از وظایف این ادارهکل است، افزود: ۱۳ ملک به ارزش ۴۵ میلیارد تومان از اموال دستگاههای اجرایی استان برای هزینهکرد و تکمیل طرحهای نیمه تمام به فروش رفت و تا پایان سال پرداختی از خزانه وارد حساب استان برای تکمیل طرحها میشود.
دیانی گفت: حدود هفتهزار ملک در استان سمنان در مالکیت دستگاههای اجرایی است و از حدود ۴۰ ملک مازاد، ۱۳ ملک فروخته شد.
وی ابراز کرد: برخی ملکهای دستگاههای اجرایی استان سمنان سند مالکیت ندارد و سنددار شدن املاک در دست پیگیری است.
ان مسوول تصریح کرد: دستگاههای اجرایی مختلف مانند سازمان کشاورزی، منابع طبیعی، راه و شهرسازی، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایعدستی و اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی برای مولدسازی اموال مازاد فراخوانده شدند.
مولدسازی داراییهای مازاد دستگاههای برای تکمیل طرحهای نیمهتمام است
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان سمنان تاکید کرد: اموال مازاد دستگاههای اجرایی با فروش به تاراج گذاشته نمیشود، بلکه برای تکمیل طرحهای نیمهتمام و مولدسازی اموال هزینه میشود.
منظور از مولدسازی اموال مازاد دستگاههای اجرایی اجاره، تهاتر، مشارکت، سرمایهگذاری است و فروش در اولویت آخر قرار دارد.
وی با بیان اینکه فروش اموال مازاد دستگاههای اجرایی ۵۰ درصد به حساب خزانه و ۵۰ درصد به حساب استان برمیگردد، افزود: فروش اموال مازاد اخرین اقدام در مولدسازی داراییها است.
دیانی تاکید کرد: منظور از مولدسازی اموال مازاد دستگاههای اجرایی اجاره، تهاتر، مشارکت، سرمایهگذاری است و فروش در اولویت آخر قرار دارد.
۳۹۲هزار نفر در استان سمنان سهام عدالت دارند
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان سمنان بیان کرد: سهام عدالت سال ۱۳۸۵ با هدف کمک به اقشار آسیبپذیر و ترویج خصوصی سازی و بازار سهام توزیع شد و ۳۹۲ هزار نفر در استان سمنان سهام عدالت دریافت کردند.
وی افزود: امسال سازمان بورس و اوراق بهادار عهدهدار سهام عدالت است و سهامعدالت سمنان در بازار بورس با نماد و سمنان با تکمیل حسابرسی بازگشایی خواهد شد.
دیانی تصریح کرد: ۲۲۰ هزار نفر در استان سمنان سهامداران سهام عدالت را به روش غیرمستقیم انتخاب کردند و عملیات حسابرسی در دست انجام است.
افرادی که در زمینه سهام عدالت پرسشی دارند میتوانند با شماره تلفن ۱۵۶۹ تماس بگیرد.وی یادآور شد: امسال آذرماه یک پرداخت سهام عدالت انجام شد و مرحله دوم سود سهام عدالت تا قبل از پایان سال پرداخت خواهد شد.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان سمنان خاطرنشان کرد: افرادی که در زمینه سهام عدالت پرسشی دارند میتوانند با شماره تلفن ۱۵۶۹ تماس بگیرد.
دیانی افزود: اختصاص سهام عدالت به سه دهک ایثارگران، جامعه تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی به ابتکار دولت سیزدهم در دستور کار است.
وی اظهار کرد: سامانه ای بین قوهقضاییه و سازمان بورس و اوراق بهادار برای انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث باید راهاندازی شود و تمام وراث در گام نخست باید کد بورسی بگیرند.
۲۴ سرمایهگذار خارجی برای سرمایهگذاری در استان سمنان اعلام آمادگی کردند
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان سمنان گفت: تمامی سرمایهگذاران خارجی از سوی این ادارهکل خدمات دریافت میکنند و رویکرد دولت سیزدهم جذب سرمایهگذاران خارجی است.
دیانی ادامه داد: ۲۴ سرمایهگذار برای سرمایهگذاری در استان سمنان در بخشهای مختلف مانند معدن، شیمی، بتن، انرژی خورشید و فروسیلیس اعلام آمادگی کردند.
این مسوول اقتصادی افزود: کشورهایی از جمله افغانستان، امارت متحده عربی، ایتالیا، کانادا، تاجیکستان و فرانسه از جمله متقاضیان سرمایهگذاری در استان سمنان هستند.
وی تصریح کرد: امسال یکمیلیون و ۷۰۰ هزار دلار از سوی ادارهکل امور اقتصادی و دارایی استان سمنان جذب سرمایهگذار خارجی انجام شد.
دیانی ادامه داد: ۵۰ فرصت سرمایهگذاری در بخشهای مختلف مانند صنعتی، کشاورزی، میراث فرهنگی و معدنی امکان سنجی انجام شد.
وی خاطرنشان کرد: تا پنجسال اجازه اقامت در ایران و پرداخت تسهیلات بانکی بخشی از حمایتها در سرمایهگذاری خارجی است.
جذب ۸۶۲ میلیارد تومان اعتبار از محل بند الف تبصره ۱۸
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان سمنان گفت: ۳۲هزار میلیارد تومان از محل بند الف تبصره ۱۸ برای حمایت از تولید در نظر گرفته شد که ۲ درصد برابر ۶۷۵ میلیارد تومان ابلاغ سال قبل از این اعتبار سهم استان سمنان است که ۸۶۲ میلیارد تومان برای ۵۰۰ طرح جذب شد.
وی افزود: ۲۷ و نیم درصد بیش از سهم استان سمنان از بند الف تبصره ۱۸ به دلیل آمادهبودن طرحها و تلاشها به استان اختصاص یافت.
دیانی بیان کرد: ۳۰ درصد در بخش کشاورزی، ۳۳ درصد بخش صنعت، ۱۸ درصد بخش مسکن، ۹ درصد بخش گردشگری و صنایعدستی دستی و ۱۰ درصد به جامعه زیر پوشش بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) از محل بند الف تبصره ۱۸ پرداخت شد.
وی اظهار کرد: یکهزار و ۸۰۰ فرصت شغلی با پرداخت سرمایه در گردش تثبیت شد و با پرداخت سرمایه ثابت اشتغال برای یکهزار و ۱۱۷ نفر پیشبینی شد.
اعتبارات عمرانی استان سمنان طی یکسال گذشته سهبرابر شد
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان سمنان گفت: یکهزار و ۴۶۰ میلیارد تومان در بخش عمرانی استان سمنان در سال مالی ۱۴۰۰ هزینه شد که نسبت به سال ۱۳۹۹ با وجود تمام تنگناها سهبرابر شد.
وی یادآور شد: ۱۴۷ میلیارد تومان از محل اعتبارات استانی، ۴۵۳ میلیارد تومان از محل اسناد خزانه و ۸۶۰ میلیارد تومان اعتبار ملی مصوبه سفر آیتالله سیدابراهیم رئیسی رییس جمهور به استان سمنان برای اجرای طرحهای عمرانی استان در سال گذشته اختصاص یافت.
وی تصریح کرد: کمبود اعتبار عمرانی در استان سمنان در سال مالی گذشته نبود و امسال نیز وضعیت مطلوب است.
محمد کاظمی معاون توسعه مدیریت و منابعادارهکل امور اقتصادی و دارایی استان سمنان نیز گفت: از سال ۹۶ تا کنون یکهزار و ۶۰۸ پرونده مالیاتی از سوی این ادارهکل رسیدگی و دادخواهی مالیاتی برای مودیان با اختیار وزیر اقتصاد ارسال شد.