مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان سمنان گفت: ۱۰۰ درصد آرد توزیعی در نانواییهای سراسر استان بر اساس آزمایشها و نمونهگیریهای انجام شده دارای کیفیت مطلوب است.
عبدالرحیم تحصیلی ابراز داشت: گلوتن پروتئینی است که در گندم موجود است و موجب کش آمدن و قوام خمیر و ترد شدن بافت فرآورده نهایی میشود و برای بررسی کیفیت آرد، درصد گلوتن بررسی میشود.
وی ادامه داد: کیفیت آرد توزیعی در نانواییهای استان سمنان از طریق نمونهگیری آرد توزیعی و بررسی درصد وزنی گلوتن مرطوب و بررسی گلوتن از طریق دستگاه گلوتن ایندکس انجام شده است.
وی با بیان اینکه گلوتن یکی از ویژگی های بسیار مهم آرد گندم است که هم میزان و هم کیفیت آن نقش مهمی بر کیفیت نان دارد، افزود: نتایج آزمایشها گواه میانگین بالای ۹۰ درصد شاخصهای گلوتن مرطوب و گلوتن ایندکس است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان سمنان گفت: بازدیدهای دورهای برای بررسی کیفیت آرد و نان در سراسر استان سمنان در قالب گشت مشترک انجام و با متخلفان برخورد میشود، و با قاطعیت میتوان گفت آرد توزیعی در نانواییهای استان سمنان باکیفیت است.
وی یادآور شد: کیفیت نان علاوه بر آرد به عوامل مختلفی مانند مهارت نانوا، دستگاههای تهیه خمیر و پخت نان وابسته است و این موارد باید مورد توجه باشد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان سمنان با بیان اینکه اکنون آرد بدون تغییر و افزایش قیمت در بین نانوایی های استان توزیع میشود، تصریح کرد: استان در زمینه ذخیره گندم و تامین آرد مشکلی ندارد و در زمان حاضر ظرفیت ذخیره گندم استان در بخش دولتی و خصوصی به میزان کافی است.
در استان سمنان بیش از ۸۰۰ واحد نانوایی آزادپز و یارانهای فعال است.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری صبح بخیر نیوز در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.