ثبتنام بیش از ۱۰۰۰ «همیار طبیعت» در مهدیشهر
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان مهدیشهر از ثبتنام بیش از یک هزار «همیار طبیعت» برای حفاظت از عرصههای طبیعی این شهرستان خبر داد.
حیدر واحدمطلق، رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان مهدیشهر در گفتوگو با خبرنگاران، با بیان اینکه هدف اصلی در هر مسؤولیت و سازمانی باید خدمت به مردم و پیشبرد هرچه بهتر امور باشد، گفت: یکی از رویکردهای اصلی سازمان منابع طبیعی، همافزایی با مردم و دستگاهها برای حفاظت، توسعه و احیای منابع طبیعی است.
وی اطلاعرسانی و فرهنگسازی منابع طبیعی را از الزامات موفقیت در این بخش دانست و افزود: برای جلب مشارکت آحاد جامعه در حفظ و احیای این منابع ارزشمند باید این موضوع به مطالبه عمومی تبدیل شود و رسانهها ازجمله صداوسیما و آموزش و پرورش میتوانند در این خصوص نقشآفرینی ویژهای داشته باشند.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان مهدیشهر در تبیین رویکرد سازمان در جلب مشارکت دستگاههای اجرایی و مردم برای کاهش تخریب سرزمین گفت: ثبتنام بیش از یک هزار همیار طبیعت، احیای ۱۰ هکتار از عرصههای جنگلی در قالب مسؤولیت اجتماعی و با کمک فعالین حوزه صنعت و معدن در سال گذشته، انجام ۱۰ هکتار پروژههای آبخیزداری با مشارکت مردم و خیران و فعالیتهای مشترک با آموزش و پرورش برای فرهنگسازی از ثمرات رویکرد مشارکتی و تعامل با بخشهای مختلف است که باید با جدیت گسترش یابد.
واحدمطلق گفت: با همکاری و مشارکت یکدیگر باید به دنبال کاهش آسیب به عرصههای منابع طبیعی و محیطزیست و سازگاری با پدیدههای طبیعی همچون خشکسالی و گردوغبار باشیم.
وی افزود: منابع طبیعی مرز ندارد؛ تخریب جنگل در برزیل فقط بر آن منطقه تأثیر ندارد، بلکه آثار آن تمامی جهان را به مخاطره میاندازد. از این جهت، گفته میشود که آثار مسائل زیستمحیطی فرامرزی است و در جلوگیری و کاهش تخریب و در احیای عرصههای تخریب یافته همه مسؤولند و معتقدیم هم در بعد داخل کشور و خارج کشور این همافزایی باید ایجاد شود.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان مهدیشهر با اشاره به پیامدهای منفی تخریب منابع طبیعی در کشورهای همسایه گفت: در بعد بینالمللی عضویت ایران و کشورهای همسایه در کنوانسیون مقابله با بیابانزایی و کاهش اثرات خشکسالی زمینه خوبی برای تعامل و همافزایی بین دولتها ایجاد کرده است.