«سمنان» مدل توسعه مدیریت استانداریهای کشور
معاون سیاسی وزیر کشور طی مکاتبهای خطاب به استانداران سطح کشور، خواستار بهرهگیری از مدل استانداری سمنان در توسعه، رونق تولید و همچنین رسیدگی به واحدهای راکد شد.
معاون سیاسی وزیر کشور با ارسال مکاتبهای به استانداران سراسر کشور، ضمن اشاره به تجربههای سودمند استاندار سمنان، خواستار استفاده و بهرهمندی سایر استانداران از این تجربیات و اقدامات خلاق و نوآور شد.
محمد رضا غلامرضا، معاون سیاسی وزیر کشور با ارسال مکاتبهای به استانداران سراسر کشور که رونوشتی از این مکاتبه در اختیار استانداری سمنان نیز قرار گرفته است با اشاره به لزوم انتقال اقدامات شاخص و تجربههای مدیران خلاق و نوآور در سطح ملی و منطقهای، خواستار استفاده استانداران سراسر کشور از تجربیات موفق استاندار سمنان در سطح ملی شد.
غلامرضا در مکاتبه خود با اشاره به پنج اقدام و تجربه شاخص و سودمند استاندار سمنان در موضوعات مختلفی مانند تشکل ستاد احیا و فعال سازی واحدهای راکد تولیدی، کاروان خدمت، سه شنبههای عمرانی، ایجاد مرکز مطالعات استراتژیک استان و همچنین یکشنبههای اقتصادی و صنعتی، عنوان کرد؛ استانداری سمنان به منظور شناسایی مشکلات و بررسی میدانی وضعیت واحدهای تولیدی در این استان با تشکیل ۱۰۵ جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و اتخاذ ۵۸۴ مصوبه، ضمن احیای ۶۴ واحد تولیدی و صنعتی راکد و ایجاد اشتغال برای یک هزار و ۷۰۰ نفر و در نتیجه کاهش نرخ بیکاری استان به ۶.۵ درصد، موفق شده است، رتبه سوم کشور را در این شاخص، از آن خود کند.
وی اضافه کرد: برنامه کاروان خدمت با هدف دیدار چهره به چهره با مردم و بازدید میدانی از وضعیت موجود در ابعاد مختلف عمرانی، فرهنگی، اجتماعی و متمایز سازی تصمیمات اتخاذ شده به فراخور وضعیت هر منطقه و عدم اتخاذ سیاستهای نسخه مشترک برای تمام نقاط استان از دیگر برنامهها و تجربیات موفق استاندار سمنان در این استان است.
معاون سیاسی وزیر کشور همچنین عنوان کرد: بازدید از طرحهای عمرانی، تسهیل در اجرای سیاستها و برنامههای دولت مردمی و کسب رتبه اول کشور در جذب اعتبارات تسهیلات مسکن روستایی (۹۱ درصد) و همچنین رتبه اول کشور در پیشرفت فیزیکی واحدهای مسکونی (۷۶ درصد) به همراه افزایش ۶۳ درصدی اعتبارات عمرانی دهیاریها (معادل ۲۸ میلیارد تومان) از جمله برنامههایی است که در تجربه موفق سه شنبههای عمرانی استاندار سمنان به انجام رسیده است.
غلامرضا در مکاتبه خود با اشاره به ایجاد مرکز مطالعات استراتژیک استان سمنان گفت: به منظور بهبود تصمیم سازی مبتنی بر تحقیقات دانش بنیان، کاهش خطای محاسباتی در تصمیم گیریها و انتخاب بهترین سناریو و استفاده از نیروهای نخبه انقلابی و بومی استان سمنان، این مرکز ایجاد شده که از استانداران سراسر کشور خواست نظیر این اقدام را در سطح استانهای تحت مدیریت خود به انجام رسانند.
وی در این مکاتبه با اشاره به برنامه یکشنبههای اقتصادی و صنعتی در استان سمنان عنوان کرد: این اقدام به منظور ساماندهی و بهبود وضعیت اشتغال در استان، روزهای یکشنبه هر هفته به صنعت استان اختصاص یافته و تاکنون از ۱۴۲ واحد تولیدی و صنعتی بازدید و تصمیم گیری لازم انجام رسیده است.