روانسازی ترافیک با رفع نقاط حادثهخیز استان سمنان پیش از فصل سرما مدنظر باشد
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان گفت: شناسایی و رفع نقاط حادثهخیز با هدف روانسازی ترافیک به ویژه برای ایام سرد سال مدنظر دستگاههای اجرایی مرتبط باشد.
محمد حمیدی در نشست کمیسیون ایمنی راه های استان سمنان در سالن اجتماعات ساختمان معاونت امور عمرانی استانداری تاکید کرد: با شناسایی نقاط حادثهخیز راه های استان، روند تامین ایمنی محورهای مواصلاتی تسریع شود.
وی بیان کرد: با آغاز فصل بارشها و سرما، روانسازی ترافیک و جلوگیری از وقوع حوادث ناگوار در معابر درون و برون شهری بسیار پراهمیت است و بر همین اساس مجموعه عوامل خدماتی شهرداریها و دستگاههای اجرایی مرتبط باید نسبت به آماده سازی ناوگان امدادی و تجهیز ماشینآلات برفروب تدابیر لازم را برای بازگشایی مسیرها داشته باشند.
حمیدی ابراز داشت: باید نقاط حادثه خیز راه های استان سمنان شناسایی و اولویت بندی و روند تامین ایمنی محورهای مواصلاتی جهت کاهش تصادفات تسریع شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان با اشاره به اینکه دستگاه های مربوطه با جدیت در راستای رفع مشکلات جاده ها گام بردارند و به محورهای مواصلاتی با بار ترافیکی بالا، توجه ویژه داشته باشند، گفت: دستگاه های متولی با هم افزایی بیش از پیش، از ظرفیت های یکدیگر برای مدیریت ماه های سرد سال استفاده کنند.
وی با بیان اینکه یکی از تهدیدات جامعه ماشینی و صنعتی تصادفات است،افزود: حفظ جان و مال شهروندان باید در اولویت امور قرار گیرد و از انجام هر اقدامی که منجر به کاهش تصادفات شود، نباید غفلت کرد.
حمیدی ابراز داشت: دستگاه های متولی از کلیه امکانات راهدارخانه ها بازدید کنند و مسائل و مشکلات در حد مقدورات حل شود.
وی درباره وظایف شهروندان برای سفر در نیمه دوم سال نیز تاکید کرد: مردم برای انجام سفرهای زمستانی آمادگی و تدارکات کامل و لازم را پیشبینی کنند و تمامی تجهیزات لازم نظیر زنحیر چرخ را فراهم کنند تا دچار خسارتهای جانی و مالی نشوند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان یادآور شد: فرمانداران از ظرفیت تمامی دستگاهها برای مدیریت و تامین ایمنی راه ها در طول زمستان بهره گیرند و اقدامات لازم از هم اکنون برای تامین و نوسازی ماشین آلات جهت اموری همچون برفروبی جاده ها انجام پذیرد.
بیش از هشت هزار و ۶۱۲ کیلومتر بزرگراه، آزادراه و جاده اصلی و فرعی و بیش از یکهزار هزار کیلومتر راه روستایی در استان سمنان وجود دارد که با توجه به قرارگرفتن استان در گلوگاه ارتباطی شرقی- غربی و شمالی- جنوبی، محورهای مواصلاتی این استان همواره در ایام سال میزبان تردد مسافران عبوری است.