۴۷ پروژه عمرانی برقرسانی در استان سمنان افتتاح میشود
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان سمنان گفت: به مناسبت هفته دولت، ۴۷ پروژه عمرانی برقرسانی در این استان افتتاح میشود.
سیدمحمد حسینینژاد، مدیرعامل شرکت توزیع برق استان سمنان در نشست خبری با حضور اصحاب رسانه اظهار کرد: به مناسبت هفته دولت، ۴۷ پروژه عمرانی برقرسانی با صرف اعتباری به مبلغ ۴۸۸ میلیارد و ۲۰۱ میلیون ریال در استان سمنان افتتاح میشود.
وی افزود: ۱۵ پروژه توسعه و احداث شبکههای توزیع برق با اعتبار ۱۳۴ میلیارد و ۷۵۸ میلیون ریال، دو پروژه هوشمندسازی شبکه و تجهیزات الکتریکی با مبلغ ۲۰ میلیارد و ۶۸۶ میلیون ریال، ۱۶ پروژه اصلاح و بهینهسازی شبکههای توزیع برق با اعتبار ۱۶۱ میلیارد و ۲۷۲ میلیون ریال، هشت پروژه در قالب تأمین برق متقاضیان جدید شهری و روستایی با مبلغ ۷۴ میلیارد و ۳۹ میلیون ریال و ۶ پروژه در راستای افزایش قابلیت اطمینان شبکه با اعتبار ۹۷ میلیارد و ۴۴۶ میلیون ریال بهعنوان پروژههای قابلافتتاح این شرکت است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان سمنان ادامه داد: احداث ۹۴ کیلومتر شبکه هوایی و زمینی، نصب ۱۷۰ ایستگاه توزیع برق با ظرفیت ۲۸ مگاولت آمپر، جذب هشت هزار و ۵۳۵ مشترک جدید، تأمین برق یک روستا، نصب یکهزار و ۱۱۹ دستگاه سرچراغ روشنایی معابر و دایر کردن ۳۴ انشعاب برق چاه آب کشاورزی، ازجمله اقدامات این شرکت از شهریورماه سال قبل تا به حال است که ۱۴۵ میلیارد تومان صرف انجام این اقدامات شد.
ارائه ۳ خدمت رایگان برقی همزمان با هفته دولت
حسینینژاد به ارائه سه خدمت رایگان همزمان با هفته دولت خبر داد و گفت: از دوم تا هشتم شهریورماه سال ۱۴۰۱، مشترکان برق خانگی تک فاز استان سمنان میتوانند از طریق سامانه «برق من»، سه خدمت «تغییر مکان داخلی لوازم اندازهگیری»، «تغییر مالکیت انشعاب تک فاز» و «آزمایش لوازم اندازهگیری انشعاب تک فاز» را بهصورت الکترونیکی اخذ کنند.
وی با عنوان اینکه طرح بهارستان از سوی شرکت توانیر به شرکتهای توزیع برق ابلاغ شده تا در یک فرآیند پنج ساله شبکه برق روستاها را بهسازی کنند، اضافه کرد: در سال جاری اصلاح و بهسازی و توسعه شبکه ۹۳ روستا در استان سمنان به مبلغ ۲۵۰ میلیارد ریال پیشبینی و تصویب شده که تاکنون نسبت به بهینهسازی شبکه ۱۲ روستا اقدام شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع برق استان سمنان در خصوص واگذاری سامانه برق خورشیدی قابل حمل به شماری از عشایر استان، اظهار کرد: بهمنظور تأمین برق عشایر کوچنده، از اواخر سال ۹۹ تاکنون، ۵۶۰ دستگاه تحویل و طبق برنامه ۲۰۰ دستگاه دیگر در برنامه تحویل تا پایان امسال قرار دارد.
حسینینژاد، موضوع همکاری بخشهای مختلف مصرف را تشریح کرد و گفت: تعداد ۶ هزار و ۱۶۱ تفاهمنامه همکاری با مشترکان صنعتی، تجاری، کشاورزی، اداری، سیانجی و دیزل ژنراتور، برای گذر از پیک بار تابستان امسال منعقد شده است.
وی تصریح کرد: مجموع نیروگاههای تولید پراکنده متصل به شبکه توزیع برق در استان سمنان شامل گازسوز، برقآبی و خورشیدی با قدرت حدود ۱۲ مگاوات و مجموع انرژی تولیدی آنها در سال ۳۲ هزار و ۶۰۷ مگاوات ساعت برآورد میشود.