علی منصفیراد، رئیس جهاد دانشگاهی استان سمنان در نشستی با مسؤولان استان از تولید نمونههای آزمایشگاهی چندین محصول فناورانه این نهاد در استان سمنان خبر داد و گفت: سه طرح فناورانه جهاد دانشگاهی استان به تصویب جهاد دانشگاهی کشور رسیده و مسؤولان استانی نیز قول همکاری و تأمین بخشی از منابع مالی این طرحها را دادند.
وی با اشاره به رویکرد حمایتی استاندار و معاونان استاندار سمنان به طرحهای فناورانه افزود: استاندار سمنان نیز وعده داده که در دومین سفر دولتمردان به استان سمنان، منابع اعتباری موردنیاز این طرحها تأمین و دو طرح جهاد دانشگاهی استان در شمار مصوبات سفر قرار گیرد.
رئیس جهاد دانشگاهی استان سمنان با اشاره به تولید نمونه آزمایشگاهی مالچ معدنی در استان سمنان و عزم جهاد دانشگاهی برای تجاریسازی این محصول گفت: مالچ معدنی که از باطلههای معدنی بلااستفاده تولید میشود، میتواند به مقابله با بیابانزایی و جلوگیری از گردوغبار و… در استان و کشور کمک کند.
منصفیراد از کود ارگانیک بهعنوان یک محصول فناورانه جهاد دانشگاهی استان نام برد که به مرحله تولید آزمایشگاهی نیز رسیده، افزود: این کود ارگانیک نیز بر پایه مواد معدنی، تولیدشده و جهاد دانشگاهی به دنبال تجاریسازی آن است.
وی از برنامهریزی برای تولید برخی تجهیزات حفاری بهعنوان دیگر طرح فناورانه مصوب جهاد دانشگاهی استان نام برد و گفت: عمده قطعات مربوط به تجهیزات حفاری از خارج کشور وارد میشوند و واردات این تجهیزات در دوران تحریمهای ظالمانه با دشواری بیشتر صورت میگیرد لذا مبتکران جهاد دانشگاهی استان با تمرکز بر ساخت ۶ قطعه از این تجهیزات به دنبال خودکفایی کشور در برخی از قطعات حفاری هستند.
رئیس جهاد دانشگاهی استان سمنان از تهیه نمونههای اولیه این قطعات خبر داد و افزود: عزم جهاد دانشگاهی استان بر تولید انبوه این قطعات است و امید میرود با همکاری و حمایت مسؤولان استان زمینه تولید انبوه این قطعات در جهاد دانشگاهی استان فراهم شود.
انتهای پیام/۷۴۰۰۱