در مراسمی با حضور مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان سمنان، فرماندار سمنان و جمعی از مسؤولان، کمیته گردشگری خوراک در استان سمنان تشکیل شد.
امیر کرمزاده، مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان سمنان در این مراسم گفت: استان سمنان قابلیتهای فراوانی در زمینه غذاهای سنتی متنوع و نان دارد و بیش از ۱۰۰ نوع نان و شیرینی در این استان تولید میشود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان سمنان ادامه داد: ۴۰ درصد هزینه گردشگری در خوراک خلاصه میشود و اگر در این زمینه، ظرفیتهای استان شناسایی و از آنها استفاده شود، در حوزه جذب گردشگر و اقتصاد گردشگری نیز موفق خواهیم بود.
کرمزاده با اعطای حکم انتصاب محمد کاشیان به عنوان رئیس کمیته گردشگری خوراک استان سمنان گفت: کمیتههای گردشگری خوراک ملل، خوراک ایرانی، خوراک نان و شیرینی و دمنوشها و سرد نوشها نیز تشکیل شود.
محمد بهرامی، فرماندار سمنان نیز در این مراسم گفت: شهر سمنان آماده است تا میزبان رویداد استانی و ملی در حوزه گردشگری خوارک باشد و از این قابلیت خوب در راستای اعتلای صنعت گردشگری شهر استفاده خواهد شد.
رئیس کمیته گردشگری خوراک استان سمنان نیز گفت: اولین رویداد استانی در حوزه خوراک به زودی و با مشارکت بخش خصوصی در شهر سمنان برگزار میشود و گردشگران از تنوع غذایی این استان لذت خواهند برد.
محمد کاشیان گفت: این کمیته آمادگی دارد تا با سطوح مختلف دولتی، دانشگاهی و بخش خصوصی همکاری کرده و با تدوین و اجرای برنامههای متنوع برای همه اقشار جامعه و گردشگران، امکان استفاده از خوراکهای لذتبخش این استان را فراهم کند.
Post Views:۲
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری صبح بخیر نیوز در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.