کمبود ۴ هزار عضو هیأت علمی در دانشگاههای فنی و حرفهای کشور/ جذب هیأت علمی پیگیری میشود
معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفهای از کمبود چهار هزار عضو هیأت علمی در دانشگاههای فنی و حرفهای کشور خبر داد و گفت: در حال پیگیری برای دریافت مجوز جذب هیأت علمی در این دانشگاهها هستیم.
حسن کیپور، معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفهای در آیین معرفی سرپرست دانشگاه فنی و حرفهای استان سمنان که با حضور جمعی از مسؤولان، فرهیختگان و استادان دانشگاه برگزار شد، بیان کرد: مسؤولان و کادر دانشگاهی باید شرح وظایف خود را کامل بدانند و به آن عمل کنند.
وی با اشاره به اینکه دانشگاههای فنی و حرفه در کشور دارای ظرفیتهای بسیاری هستند، افزود: کمبودهایی در دانشگاهها وجود دارد که برای رفع آنها تلاش میکنیم.
معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفهای از کمبود قریب به چهار هزار عضو هیأت علمی در دانشگاههای فنی و حرفهای کشور خبر داد و اظهار کرد: در حال پیگیری برای دریافت مجوز جذب هیأت علمی در این دانشگاهها هستیم.
کیپور توانمندی استادان هیأتهای علمی را بسیار مهم دانست و گفت: اقداماتی برای تحقق این مهم در دانشگاههای فنی و حرفهای صورت گرفته است.
وی گفت: اگر امکانات خوبی داشته باشیم؛ اما اساتید توانمندی در اختیار نباشد، نمیتوانیم دانشجوی خلاق تربیت کنیم و کمک اساتید توانمند در زمینههای مختلف برای آموزش به استادان جدیدالورود ضرورت دارد.
معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفهای با اشاره به اینکه استادان در دانشگاهها باید کار معلمی و استادی را در کنار هم انجام دهند، اظهار کرد: استادان باید نکات کلیدی را به دانشجویان بگویند تا آنها سراغ مطالب برای یادگیری بروند و فراگیران وابسته به استادان نباشند.
کیپور با اشاره به اینکه استادان درسهای عملی و نظری باید از هم جدا باشند، افزود: تحقق این مهم، موجب میشود تا استادان در کنار همدیگر و با همکاری و تعامل بهتر بتوانند به دانشجویان آموزش دهند.
وی با تأکید بر اینکه باید از استادان جوان استفاده شود، عنوان کرد: استادان جوان نیز باید از تجربههای استادان پیشکسوت استفاده کنند.