کاشت بذر امید در جام امید
به گزارش خبرنگار روزنامه صبح بخیر از سمنان، نخستین رویداد رسانهای «جام رسانه امید» در سمنان پیش از ظهر پنج شنبه ۲۸ دی ماه ۱۴۰۲ با ۸۰ نفر در قالب ۲۹تیم از رسانه هایی که از تمام شهرستان های استان پهناور سمنان حضور داشتند در محل سالن جلسات شهید بسطامی سپاه استان سمنان آغاز به […]
به گزارش خبرنگار روزنامه صبح بخیر از سمنان، نخستین رویداد رسانهای «جام رسانه امید» در سمنان پیش از ظهر پنج شنبه ۲۸ دی ماه ۱۴۰۲ با ۸۰ نفر در قالب ۲۹تیم از رسانه هایی که از تمام شهرستان های استان پهناور سمنان حضور داشتند در محل سالن جلسات شهید بسطامی سپاه استان سمنان آغاز به کار کرد؛ در این رویداد تیم روزنانه صبح بخیر با نام شهید والا مقام شهید ابراهیم هادی به رقابت می پردازد.
در آئین افتتاحیه جام رسانه امید که صبح روز پنج شنبه ۲۸ دی ماه سال جاری در سالن شهید بسطامی سپاه پاسداران استان سمنان برگزار شد در ابتدا محمود احمدی مسئول بسیج رسانه استان سمنان، هدف از برگزاری این رویداد را تحقق منویات رهبر معظم انقلاب در موضوع جهاد تبیین، جهاد خدمترسانی و امیدآفرینی ذکر کرد و بیان نمود: سازمان بسیج رسانه استان سمنان برای تحقق این مهم در حوزه رسانهای اقدام به برگزاری این رویداد نموده است.
وی اذعان نمود: اصحاب رسانه استان سمنان در قالب ۲۹ تیم یک تا پنچ نفره که جمعا ۸۰ نفر می باشند در ۲ بستر تولید و انتشار محتوا در این رویداد با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.
در ادامه این آئین؛ مسئول نمایندگی ولیفقیه در سپاه استان سمنان نیز، رسانه ها را یکی از مولفههای قدرت در دنیا عنوان کرد و افزود: این رسانه ها هستند که میتوانند ذهن و افکار را تغییر دهند و موجب مدیریت افکار شوند.
وی بیان نمود: قدرتهای جهان از این ابزار برای پوشاندن ضعفهای خود و تسلط بر افکار عمومی جهان سوءاستفاده میکنند.
حجتالاسلاموالمسلمین محسن حسینی دیباجی خاطر نشان نمود: دشمنان با جنگ ترکیبی خود بر علیه نظام اسلامی ایران در تلاشند تا کوچکترین ضعف را برجسته نشان دهند تا بذر ناامیدی را در دل های مردم بکارند که در این بین رسانههای داخلی باید با قدرت بیش از پیش خود ورودکنند و با امیدآفرینی و جهاد تبین در جهت تنویر افکار گام موثر بردارند.
فرمانده سپاه قائم (عج) استان سمنان نیز در این آئین اظهار داشت: وقتی که دشمن با آرایش رسانه ای خود پای کار آمده است این رسانههای داخلی هستند که فارغ از هر نوع اختلاف سلیقه و برداشتهای مختلف می توانند پای کار باشند.
سردار منصور شوقانی گفت: اگر پیوست رسانهای و پشتوانه رسانهای در امور وجود داشته باشد، اهداف محقق می شود و اگر تولید محتوای رسانهای همصدا و در یک مسیر گام بردارد، قطعا” هدفگذاریها به سرانجام خواهد رسید.
وی به مباحثی مانند سرعت انتشار و دامنه تاثیرگذاری رسانهای اشاره نمود و ابراز کرد: جشنوارههای رقابتی در حوزه رسانه باعث ارتقای فعالیتهای آنان میشود که یکی از اهداف جام رسانه امید هم همین موضوع است.
وی خاطر نشان کرد: در سایه فعالیت رسانهای پویا و در راستای اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران روح انسجام و وحدت محقق میشود که در این راستا در کشور اتفاقات و دستاوردهای مثبتی حاصل شده است و رسانهها شاهدان عینی توسعه کشور در برابر اهداف سوء دشمنان هستند و رسالت سنگینی بر دوش دارند و باید با جهاد تبیین در برابر اهداف شوم دشمنان نقشآفرین باشند و امید آفرینی را در کالبد نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران لمس کنند.
از دیگر سخنران این آئین، نماینده ولی فقیه در استان سمنان و امام جمعه محترم سمنان بود که بر جهاد تبیین از سوی رسانهها و ترویج شعار «ما میتوانیم» تاکید نمود و گفت: در رویدادهایی مانند جام رسانه امید باید اهداف مطالعهشده و محکم تعیین شود تا هزینهها از بین نرود.
حجت الاسلام و المسلمین مرتضی مطیعی در ادامه با اشاره به برگزاری جام رسانه امید خاطر نشان کرد: هدف از این رویدادها باید این باشد که مشکلی را حل کند و تاثیرگذار جلوه نماید.
وی اضافه کرد: رسانهها باید بر شعار «ما میتوانیم» تمرکز ویژه داشته باشند زیرا مورد تایید رهبر معظم انقلاب اسلامی است و ایشان در فرمایشات خود تاکید فراوان بر این امر دارند و لازم است که کار رسانه ای به گونه ای باشد که حتی فراتر از این موضوع باشد، تا جایی که با اقتدار و قدرت بگوییم «ما توانستیم.»
دبیر جام رسانه امید کشور نیز در این آئین با اشاره به برگزاری این رویداد در استانها، گفت: جهاد خدمت، جهاد تبیین و جهاد امیدآفرینی، سه هدفگذاری اصلی جام رسانه امید در کشور می باشد.
مهدی آدینه بیان نمود: تاکنون این رویداد در ۱۵ استان برگزار شده است و هدف از برگزاری جام رسانهای امید عملیاتی کردن انتظار رهبر معظم انقلاب از رسانه ها با موضوع امیدآفرینی است که با انعکاس دستاوردهای نظام از طریق رسانه ها این هدف محقق خواهد شد.
آدینه، جهاد خدمت، جهاد تبیین و جهاد امیدآفرینی را اهداف جام رسانهای امید در کشور دانست و ادامه داد: ۹ قالب برای تولیدات فعالان رسانهای در رویداد جام رسانه امید پیشبینی شده است تا تولیدات در قالبهای متنوع ارائه شود.
وی یادآور شد: پیشرفت استانها در حوزههای مختلف در قالب این رویداد باید منعکس شود تا امیدآفرینی به عنوان یکی از اهداف متعالی نظام محقق شود.
وی با بیان اینکه اطلاعرسانی از عملکرد نظام اسلامی و دولت سیزدهم در استانها بر زمین مانده، گفت که به همین منظور بسیج رسانهها در استانها اقدام به برگزاری جام رسانه امید نموده اند.
آدینه تاکید کرد: اطلاعرسانی از دستاوردهای مسالهای مغفول مانده در جامعه رسانهای است و رسالت رسانهها در این زمینه سنگین محسوب میشود.
دبیر جام رسانه امید کشور به فعالیت۲۷۰ رسانه ثبتی در استان سمنان طبق اطلاعات سامانه ایرسانه اشاره و اضافه کرد: در این استان اگر ۷۰ رسانه در جام رسانه امید پای کار بیایند و تولیدات تخصصی ارائه دهند، قطعا اهداف این رویداد محقق خواهد شد.
استاندار سمنان نیز در این آئین گفت: رسانهها باید در خط مقدم امیدآفرینی برای مشارکت حداکثری مردم در انتخابات قرار بگیرند.
سیدمحمدرضا هاشمی افزود: امیدآفرینی و اعتمادآفرینی زمینه اصلی برای تحقق انتخابات حداکثری است که نقش رسانهها در این بخش تعیینکننده است.
وی با بیان اینکه امید اساس پیشرفت و توسعه هر جامعه است و با توجه به انتخابات پیش رو همه باید در مسیر امیدآفرینی قدم بردارند، تاکید کرد: بهترین راه مقابله با دشمن و خنثی کردن دسیسه ها امیدآفرینی در جامعه است و این در حالی است که امروز ایران اسلامی ام القری جهان اسلام است و امیدآفرینی تنها برای مردم ایران نیست بلکه به جهان اسلام معطوف میشود.
استاندار سمنان، تاثیرگذاری نرم افزاری رسانههای مکتوب و مجازی را مهم دانست و ادامه داد: همه موفقیتها به خاطر پشتیبانیهای مردم و رسانهها است.
هاشمی اظهار نمود، پل ارتباطی بین مردم و مسئولان، رسانه ها هستند و میتوانند خلاءهای موجود را با تذکر و یادآوری به آنان پر کنند.
وی بیان کرد:رسانه ها باید در مسائل مختلف نیمه پر و نیمه خالی لیوان را با هم ببینند و عملکردها را منعکس و کاستی را به مدیران ارشد و مسئولان اطلاعرسانی کنند.
هاشمی، دهه فجر انقلاب اسلامی را دهه امیدآفرینی دانست و بیان کرد: دهه فجر فرصت بازگوکردن عملکردها است و رسانهها دراین زمینه موظف به انعکاس دستاوردها هستند.
وی تاکید کرد: نتیجه امیدآفرینیها باید روز ۱۱ اسفند امسال در صحنه انتخابات به منصه ظهور برسد.
استاندار سمنان با بیان اینکه امنیت، سلامت، رقابت و مشارکت، چهار اصل تعیین شده از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی برای انتخابات است، افزود: امنیت دراستان سمنان در بالاترین سطح برقرار است، و برگزارکنندگان انتخابات موظف به رعایت بیطرفی هستند و برای ایجاد رقابت و مشارکت سالم نیز چهار کانال تلویزیونی برای چهار حوزه انتخابیه استان راه اندازی شد و ۱۱۱ داوطلب نامزدی انتخابات در استان سمنان باید با رقابت سالم و با رعایت اخلاق اسلامی برای انتخابات مدنظر وارد عرصه شوند.
وی یادآور شد: رسانهها یکی از ارکان اصلی تحقق مشارکت انتخاباتی محسوب میشوند و باید بیان دستاوردهای دولت سیزدهم در این زمینه مدنظر باشد.
استاندار سمنان بیان دستاوردها را یکی از مبانی امیدآفرینی برشمرد و افزود: از حدود ۲ هزار واحد صنعتی در ۱۹ شهرک و ناحیه صنعتی استان، در دولت آیت الله رئیسی حتی یک کارخانه تعطیل نشد.
وی ادامه داد: نرخ بیکاری در استان سمنان پس از ۱۸ سال، به کمتر از ۶ درصد کاهش یافت و در عملیاتی کردن شعار انتخاباتی آیتالله رئیسی در موضوع نهضت ملی مسکن، سمنان پس از استان خراسان جنوبی، دومین استان موفق کشور در پیشبرد این طرح است.
به گفته هاشمی، یکی از ارکان امیدآفرینی ارتباط نزدیک مردم و مسئولان است و باید امکان دسترسی مردم به مدیران میسر باشد که این هدف در استان سمنان از طریق برپایی میز خدمت و برگزاری کاروان خدمت اجرایی شده است.
وی با اشاره به اینکه برگزاری کرسیهای آزاداندیشی تنها محدود به محیط دانشگاهی نیست، تاکید کرد: در ۴۰۰ روستای استان کرسی آزاداندیشی برگزار شد و مدیران موظف به پاسخگویی در مباحث مطرح شده هستند.
استاندار سمنان افزود: در شاخص رشد اقتصادی نیز سمنان پس از ۲ استان دارای مرز و دریا و ظرفیتهای توسعهای، سومین استان کشور در داشتن بالاترین رشد اقتصادی است.
گفتنی است در این آئین استاندار سمنان با رمز یا علی ابن ابیطالب، رقابت رسانه ها را در جام رسانهای امید آغاز نمود.