پیگیری برای تامین آب آرادان/ تانکرهای موقت بهکار گیری شده است
سرپرست فرمانداری ارادان از پیگیری برای رفع مشکلات آب این شهرستان خبر داد و گفت: بسیاری مصارف در شهرستان امروزه با تانکرهای موقت تامین میشود.
محمود قدرتی در حاشیه نشست شورای اداری آرادان با بیان اینکه در حوزه آب پنج جلسه با نمایندگان و فعالان این حوزه داشتهایم، تاکید کرد: خیلی مهم است که در اوج مشکلات مردم سعی میکنند از مسیر قانونی و سازوکارهایی که برای مشکلات تعریف شده، مطالبات خود را پیگیری کند.
وی افزود: در بعضی از مناطق مسائل و مشکلات در حوزه آب کشاورزی خیلی زیاد بود برخی از مناطق باغات مردم با خطر خشک شدن مواجه بود که با کمک برخی از دستگاههای متولی مانند شهرداری با تانکر آب به باغات رساندیم و از خشک شدن درختان جلوگیری شده است.
سرپرست فرمانداری آرادان با بیان اینکه زندگی مردم وابسته زندگی مردم شهرستان آرادان وابسته به کشاورزی و دامداری است، گفت: مردم پذیرفتهاند بهخاطر مشکلاتی که در تأمین آب وجود دارد کاشت محصولات را در تابستان متوقف کنند مشروط به اینکه دولت و دستگاههای مربوطه همراهی کنند تا در کشت پاییزه محصولاتی که تعریفشده مانند گندم و جو زراعت شود.
قدرتی درباره اقدامات انجام شده توضیح داد: خیلی از محاسبات دقیق انجام شده و در اختیار دستگاههای مختلف گذاشته شده است همچنین با پیگیریها و با کمک مسئولان جهاد نامهای تهیه شد و با امضای استاندار سمنان برای وزیر نیرو ارسال شده تا بتوانیم مشکلات را کاهش دهیم.
وی با بیان اینکه در این فصل، آبی که در اختیار دو شهرستان آرادان و گرمسار قرار میگیرد، افزایش پیدا میکند اما متناسب با سطح زیر کشت مدنظر کشاورزان نیست، گفت: کشاورزان عقیده دارند که روزانه ۲۰۰ سنگ در ثانیه آب میبایست آزادسازی شود از سوی دیگر طبق نظر کارشناسان منابع آبی ما وضعیت بدی ندارد و این امر قابل تحقق است.
سرپرست فرمانداری آرادان با بیان اینکه مسئولان امر پیگیری کنند تا ۴۰ روز آب در اختیار کشاورزان قرار بگیرد تا سطح زیر کشت آبیاری شود، گفت: این اقدام سبب میشود تا نیاز معیشتی مردم تأمین شود
قدرتی به جدیدالتاسیس بودن آرادان هم اشاره کرد و ادامه داد: شهرستان شرایط خاص خودش را دارد ما درخواست داریم در تأمین شاخصها به مقتضیات شهرستان توجه ویژهای شود برای مثال یکی از بخشهایی که در این موضوع باید مورد توجه استان قرار بگیرد بحث اختصاص تسهیلات است.
وی با بیان اینکه تسهیلاتی که در استان مصوب میشود مانند تبصره ۱۶ یا تبصره ۱۸ یا در بحث اشتغال خانگی در حوزههای مختلف است خیلی از حوزهها در شهرستان موضوعیت ندارد و به شهرستان اختصاص میدهند لذا موفق به جذب نمیشویم و این اعتبارات به شهرستان دیگر منتقل میشود، گفت: در این مورد باید شاخه شاخصهای شهرستان مانند حوزه کشاورزی گردشگری و صنعت مدنظر کارشناسان قرار گیرد زیرا در این زمینه متقاضیان زیادی در شهرستان وجود دارد.