پیشبینی ذخیره مرغ منجمد در سمنان/ گوشت قرمز در بازار چند؟
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان از مدیران جهاد کشاورزی در شهرستانها خواست تا تمهیدات لازم را برای ذخیره مرغ منجمد انجام دهند.
محمدرضا قاسمی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان در حاشیه جلسه قرارگاه امنیت غذایی استان سمنان اظهار کرد: در شهرستانها، تمهیدات لازم برای ذخیرهسازی مرغ منجمد انجام خواهد شد و مدیران جهاد کشاورزی مباشران را معرفی میکنند تا ذخیرهسازی به میزان موردنیاز انجام شود.
وی درباره تأمین و توزیع مرغ منجمد در مرکز استان سمنان نیز گفت: برای مرکز استان نیز مقرر شد تا ۳۰ تن مرغ از غرب استان حمل و ذخیرهسازی شده و به مراکز عرضه تحویل شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه در شرق استان سمنان در زمینه گوشت مرغ منجمد خرید مناسبی انجام شده است، افزود: در شهرستان دامغان نیز باید مباشر شناسایی و معرفی شود و در این زمینه ترجیحاً بهتر است از مباشران بومی و محلی آن منطقه استفاده شود.
قاسمی در زمینه تدارک گوشت گرم گوساله نیز گفت: هدفگذاری انجام شده با شرکت پشتیبانی امور دام بر این اساس خواهد که گوشت عرضهشده با قیمت مناسب تنظیم بازاری به ازای هر کیلوگرم، ۲۶۵ هزار تومان در همه شهرستانها توزیع شود.
وی افزود: توزیع گوشت گرم گوساله با اولویت فروشگاههای زنجیرهای آغاز و در مراکز عرضه عمده انجام میشود و در شهرستانها نیز کنترل و نظارت لازم انجام شود تا گوشت گرم گوساله به دست مردم و مصرفکننده واقعی برسد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان تأکید کرد: در ساعات توزیع گوشت گرم حتماً ناظر مقیم حضور داشته باشد.
قاسمی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در حال حاضر قیمت گوشت ران گوسفندی منجمد در بازار ۲۸۵ هزار تومان است و قیمت گوشت تنظیم بازار ۱۵۰ هزار تومان است و باید تلاش شود تا در این زمینه نیز نظارت لازم انجام شود و گوشت بهطور مناسب توزیع به دست مصرفکننده برسد.
وی با بیان اینکه در ایام ماه مبارک رمضان نسبت به سایر ماهها مصرف خرما بیشتر است، بر لزوم توزیع مناسب این محصول تأکید کرد و گفت: باید کنترل کیفی لازم برای محصول خرما صورت گیرد؛ چراکه حقوق مصرفکنندگان در اولویت است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه در شهرستان شاهرود و در یک اقدام مطلوب خرما در خودروهای یخچالدار در مصلاهای نماز جمعه عرضهشده است، افزود: برای اینکه خرما بهطور مستقیم به دست مصرفکننده برسد، بهتر است اینروش در سایر شهرستانها نیز انجام و از ظرفیت مصلاهای نماز جمعه برای توزیع و فروش خرما در ایام ماه مبارک رمضان بهره گرفته شود.
قاسمی درباره شکر و وضعیت توزیع آن نیز گفت: از سهمیه تعیینشده تاکنون ۳۰ تن آن جذبشده و بیش از ۱۰۰ تن باقی مانده و تلاش شود تا مابقی جذب شود.
وی با اشاره به برگزاری جلسه ستاد تنظیم بازار و تأکید استاندار سمنان مبنی بر خرید حداکثری گندم تولید داخل استان گفت: در راستای خرید حداکثری گندم تولیدی داخل استان باید تجهیز مراکز خرید در اسرع وقت انجام شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان از معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان و مدیران شهرستانی نیز خواست تا بازبینی لازم از مراکز خرید گندم صورت گیرد.
قاسمی با اشاره به نقش عوامل خسارتزا و آفات و بیماریها بر روی محصول گندم تصریح کرد: کنترل و مبارزه با عوامل خسارتزا و عوامل تغذیه روی عملکرد به شکل جدی تأثیرگذار است؛ از اینرو، باید اقدامات لازم در زمینه مبارزه با عوامل خسارتزا انجام شود.
وی با بیان اینکه کود موردنیاز در استان وجود دارد، افزود: تدارک لازم برای تأمین کودها در استان انجام شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان درباره سرمازدگی محصولات باغی نیز گفت: در باغات شهرستانهای نواحی شمالی و شرق استان نیز که دچار خسارت سرمازدگی و دیررس بهاره شدند، ارزیابی لازم در حال انجام است تا اقدامات لازم صورت گیرد.
قاسمی خاطرنشان کرد: در محصولات زراعی نیز ارزیابی لازم انجام شود تا اگر احیاناً تنشی به وجود آمده است با «بهزراعی» و «تغذیه» اقدامات لازم انجام شود تا شاهد کاهش عملکرد نباشیم.