رییس کل دادگستری سمنان مطرح کرد:
پایداری ۳۵۰۰ شغل با اقدامهای قضایی در سمنان/ احیا و جلوگیری از تعطیلی ۱۸۷ واحد تولیدی
رییس کل دادگستری سمنان گفت: تلاشهای ستاد پیگیری اجرای سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی قوه قضاییه در این استان به احیای ۳۹ واحد تولیدی، جلوگیری از تعطیلی ۱۴۸ واحد تولیدی و اقتصادی و بازگشت سه هزار و ۵۰۰ کارگر به کار یا ممانعت از بیکاری آنان در سال ۱۴۰۳ منجر شد.
حجتالاسلام محمدصادق اکبری روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگاران افزود: دادگستری سمنان در مسیر منویات رهبر معظم انقلاب و دستورهای رییس قوه قضاییه در زمینههای سرمایه گذاری برای اشتغال و کارآفرینی، رفع موانع تولید، جلوگیری از تعطیلی بنگاههای تولیدی و اقتصادی، دغدغهمند و وظیفه محور عمل میکند.
وی تصریح کرد: همه مسوولان قضایی و اجرایی در چارچوب قانون و ضابطهمند برای استمرار چرخه تولید و اشتغال گام برمیدارند.
رییس کل دادگستری سمنان با تاکید به پیگیریها برای تحقق اهداف شعار سال ۱۴۰۴ مبنی بر «سرمایهگذاری برای تولید»، گفت: این استان دارای واحدهای تولیدی، صنعتی و بنگاههای اقتصادی زیادی است و دستگاه قضایی سمنان در مسیر حمایت از تولید، اشتغالزایی، کارآفرینی و سرمایهگذاری، رفع موانع این حوزهها را با پیگیریهای قانونی تا رسیدن به نتیجه دنبال میکند.
۱۷ درصد سهم اشتغال استان سمنان مربوط به بخش کشاورزی است و بخش صنعت و معدن سهم ۳۷ درصدی از اشتغال استان و سهم ۲۲ درصدی از تولید ناخالص این استان را به خود اختصاص داده است.
استان سمنان که به «دارالمرحمه» معروف است با مساحت نزدیک به ۹۷ هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع یکی از پهناورترین استانهای کشور ایران است و با پنج و ۹ دهم درصد مساحت کل کشور، از این نظر هفتمین استان ایران محسوب میشود.
این خطه از جانب شمال به استانهای خراسان شمالی، گلستان و مازندران، از جنوب به استانهای خراسان جنوبی و اصفهان، از شرق به استان خراسان رضوی و از غرب به استانهای تهران و قم محدود است؛ بر این پایه و به دلیل موقعیت جغرافیایی همجواری با پایتخت و هفت استان مهم کشور، این استان از اهمیت زیادی برخوردار است.
بر پایه برآورد مرکز آمار ایران در سال ۱۴۰۰، استان سمنان با هشت شهرستان در مجموع ۷۵۷ هزار و ۲۰۰ نفر جمعیت دارد که از این شمار، بیش از ۲۰۰ هزار نفر ساکن مرکز استان هستند.