نخستین خانه امن زنان در استان سمنان افتتاح شد
نخستین خانه امن شبانهروزی در استان سمنان با حضور سرپرست دفتر امور آسیبدیدگان سازمان بهزیستی افتتاح شد.
نخستین خانه امن غیردولتی شبانهروزی در استان سمنان با حضور محمدرضا حیدرهایی، سرپرست دفتر امور آسیبدیدگان سازمان بهزیستی افتتاح شد.
سرپرست دفتر امور آسیبدیدگان سازمان بهزیستی در آیین افتتاح این خانه گفت: افزایش حمایت اجتماعی و دسترسی به خدمات تخصصی، آموزشی و حمایتی در راستای پیشگیری، کنترل و کاهش آسیبهای اجتماعی در گروههای هدف از مهمترین اهداف راهاندازی خانههای امن توسط سازمان بهزیستی کشور در استانها است.
حیدرهایی جامعه هدف این خانهها را زنان در معرض خطر یا آسیبدیده مورد خشونت خانگی که نیازمند دریافت خدمات تخصصی بهصورت شبانهروزی و اقامتی هستند، بیان کرد.
وی افزود: در این خانهها با استفاده از کادر مجرب، خدمات مددکاری، اجتماعی، روانشناسی، حقوقی، آموزشی، اشتغال و … ارائه میشود تا با بتوان با توانمندسازی آنها زمینهساز رشد فردی و اجتماعی آنان را فراهم کرد.
سرپرست دفتر امور آسیبدیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی با بیان اینکه این نخستین خانه امن در استان سمنان و بیست و نهمین در کشور است، ادامه داد: امیدوارم یک روز شاهد اختتامیه خانههای امن باشیم و شاهد هیچ خانه امنی در هیچ کجای دنیا نباشیم و زنان کشور ما در امنیت کامل به سر برده و هیچ خشونتی آنها را تهدید نکند.
محمود منطقی، مدیرکل بهزیستی استان سمنان نیز ضمن تقدیر و تشکر از مدیران کشوری و استانی حضور پیدا کرده در آیین افتتاح نخستین خانه امن استان سمنان اظهار کرد: یکی از راههای موفق در ارائه خدمات به جامعه هدف استفاده از ظرفیتهای بخش خصوصی است.
وی افزود: همکاری بخش دولتی و غیردولتی نتیجه و ثمره خوبی بهمنظور پیشبرد و تحقق اهداف داشته است و این امر با دقت و نظارت بیش از پیش باید اجرایی شود و امروز شاهد افتتاح نخستین خانه امن استان سمنان با مشارکت بخش غیردولتی هستیم.
مدیرکل بهزیستی استان سمنان استفاده از ظرفیتهای بخش دولتی و غیردولتی را تکمیلکننده و مکمل هم دانست و ادامه داد: هر کجا ما شاهد برنامهریزی دقیق و همکاری این دو بخش بودهایم، نتیجه آن چیزی جزء کاهش آسیب و تحقق اهداف نبوده است.
منطقی دستگاههای مرتبط و همکار در کاهش آسیبهای اجتماعی را یک زنجیر بههمپیوسته دانست و پیشنیاز تحقق اهداف در این موضوع را اجرای دقیق وظایف محوله بیان کرد.
وی ادامه داد: حسن انجام کار یک دستگاه تکمیلکننده و لازمه فعالیت دیگری است و باید بهمنظور کاهش آسیبهای اجتماعی از موازیکاری و اقدامات بدون هماهنگی پرهیز کرد و همه دستگاههای مرتبط وارد صحنه شوند.
مدیرکل بهزیستی استان سمنان تنها راه پذیرش در خانه امن را از طریق مرکز مداخله در بحرانهای اجتماعی بیان کرد که افراد آسیبدیده از طریق خود معرف یا اورژانس اجتماعی به این مرکز معرفی میشوند و مراحل پذیرش انجام خواهد شد.
منطقی همکاری و همراهی مدیران ارشد استان سمنان با اهداف، رسالت و قوانین خانه امن را خواستار شد و گفت: امیدواریم بتوانی با اقدامات مؤثر و بههنگام شاهد و ناظر کاهش آسیبهای اجتماعی در کشور باشیم.