ساخت برج آی تی سمنان پس از ۲۱ سال آغاز شد
ساخت مجتمع فناوری اطلاعات و خدمات فنی و مهندسی (برج آی تی) سمنان پس از ۲۱ سال تلاش برای اخذ مجوزهای لازم با حضور محمدرضا صادقی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار و دیگر مسوولان استانی آغاز شد.
کسب و کارهای اینترنت پایه و توسعه اقتصاد دیجیتال به عنوان پدیده جهانی در این برهه از تاریخ که به عصر دیجیتال معروف است، با سرعت فزایندهای رو به رشد بوده و توسعه و گسترش این نوع فعالیتها مستلزم ایجاد زیرساختهاست و برج آی تی سمنان با هدف ارتقا و بهینهسازی بنگاههای صنعتی و بهبود توان رقابتی آنها در بازارهای ملی و بین المللی، ارتقا فرهنگ استفاده از خدمات مشاورهای و بهکارگیری صحیح توان خدمات فنی و مهندسی در حل مشکلات آنان فعالیت میکند.
ارایه خدمات فنی و مهندسی (خدمات نرم افزاری) و مشاورهای در زمینههای مختلف از جمله مدیریت، بازاریابی، حقوقی، اداری، مالی و مالیاتی، برقراری پیوند صنایع با مراکز علمی تحقیقاتی، اشتغالزایی و رشد صنعت و توسعه فعالیتهای نرم افزاری و تولید علم در استان سمنان و متمرکز کردن خدمات مشاورهای به صنایع با استقرار در یک مکان از جمله اهداف ساخت مجتمع فناوری اطلاعات و خدمات فنی و مهندسی در سمنان است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی سمنان در آیین آغاز عملیات ساخت برج آی تی گفت: عملیات اجرایی ساخت مجتمع فناوری اطلاعات و خدمات فنی و مهندسی با اخذ جواز ساخت از شهرداری سمنان و تعیین پیمانکار آغاز شد.
محمدرضا باقری افزود: براورد هزینههای این مجتمع با زیربنای هفت هزار متر مربع در هفت طبقه شامل ۲ طبقه منفی، همکف و سه طبقه بیش از ۲ هزار میلیارد ریال است.
وی با اشاره به ظرفیت سمنان در زمینه رشد صنعت آی تی و اهمیت اقتصاد دیجیتال در توسعه این استان اظهار کرد: ساخت برج آی تی با حمایت و تصویب سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران به منظور توسعه بستر و زیرساختهای صنعت فناوری اطلاعات در دستور کار قرار گرفت.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی سمنان خاطر نشان کرد: پس از آمادهسازی زمین و نقشههای اجرایی ساخت مجتمع فناوری اطلاعات و خدمات فنی و مهندسی، سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران طی مصوبهای مجوز اجرای طرح توسط شرکت شهرکهای صنعتی سمنان را صادر کرد.
شرکت شهرکهای صنعتی استان سمنان دارای ۲۵ شهرک و ناحیه صنعتی و ۲ منطقه ویژه اقتصادی تصویب شده است.
سمنان که به دارالمرحمه معروف است با مساحت نزدیک به ۹۷ هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع یکی از پهناورترین استانهای کشور ایران است و با پنج و ۹ دهم درصد مساحت کل کشور، از این نظر هفتمین استان ایران محسوب میشود.
این خطه از جانب شمال به استانهای خراسان شمالی، گلستان و مازندران، از جنوب به استانهای خراسان جنوبی و اصفهان، از شرق به استان خراسان رضوی و از غرب به استانهای تهران و قم محدود است؛ بر این پایه و به دلیل موقعیت جغرافیایی همجواری با پایتخت و هفت استان مهم کشور، این استان از اهمیت زیادی برخوردار است.
بر پایه برآورد مرکز آمار ایران در سال ۱۴۰۰، استان سمنان با هشت شهرستان در مجموع ۷۵۷ هزار و ۲۰۰ نفر جمعیت دارد که از این شمار، بیش از ۲۰۰ هزار نفر ساکن مرکز استان هستند.