استاندار سمنان گفت: خرید گندم در این استان نسبت به سال گذشته، ۱۵ درصد رشد داشته است.
سیدمحمدرضا هاشمی، استاندار سمنان در جلسه کارگروه آرد و نان استان سمنان در سالن جلسات غدیر استانداری اظهار کرد: لازم است برای افزایش کیفیت نان، جلسات این کارگروه ماهانه و به طور منظم برگزار شود.
وی با بیان اینکه نانواییها به دلیل نوع شغل و فنی بودن آن نیاز به کارگران متبحر دارند، تصریح کرد: بازرسیهای تخصصی در راستای افزایش کیفیت نان ادامه یابد.
استاندار سمنان بیان کرد: نظارت بر خبازیهای این استان باید افزایش یابد تا سبب رسیدن به نتایج مطلوب شود.
هاشمی افزود: اداره کل فنی و حرفهای استان سمنان، دورههای آموزشی تخصصی را در مرکز استان و همه شهرستانها برگزار کند و در پایان گواهی شرکت در دوره به خبازان ارائه شود.
وی خاطرنشان کرد: با اقدامات صورتگرفته، خرید گندم در استان سمنان نسبت به سال گذشته، ۱۵ درصد رشد داشته است.
استاندار سمنان گفت: جلوگیری از قاچاق آرد، افزایش دقت در پخت نان و تقویت مشتریمداری از مزایای اجرای طرح رصد و پایش وضع آرد و نان در این استان است.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری صبح بخیر نیوز در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.