دستیابی پژوهشگران دانشگاه علوم پزشکی سمنان به تولید کیت درمان آرتروز
رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان گفت: «کیت لوکوکاین» برای نخستین بار در کشور برای درمان بیماری آرتروز به همت متخصصان این دانشگاه تولید شد.
کامران قدس در نشست با اصحاب رسانه در سالن دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان افزود: «کیت لوکوکاین» برای درمان بیماری آرتروز توسط ۲ کشور در جهان تولید میشود که اکنون متخصصان دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان نیز به فناوری تولید آن دست یافتند.
وی ادامه داد: «کیت لوکوکاین» برای درمان بیماری آرتروز در نمونه حیوانی اثربخش بود و برای آزمایش در نمونه انسانی و تولید انبوه در دست پیگیری و نیازمند حمایت خیران سلامت است.
وی ادامه داد: بیش از ۴۹۰ هزار نفر در ۶ شهرستان تحت پوشش دانشگاه علومپزشکی استان سمنان هستند.
سرمایهگذاری ۳۲۵ میلیارد تومانی برای توسعه متوازن
قدس اظهار کرد: بیش از ۳۲۵ میلیارد تومان برای ساخت ۱۱ هزار مترمربع بنای درمانی، بهداشتی و آموزشی با نگاه توسعه متوازن در مناطق تحت پوشش دانشگاه علومپزشکی استان سمنان سرمایهگذاری شد.
وی افزود: دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان دارای سه هزار و ۴۶۰ دانشجو، ۵۶ رشته تحصیلی، ۹ دانشکده و ۲۴۱ عضو هیات علمی است که طی ۲ سال گذشته ۴۰ نفر از اعضای هیات علمی ارتقا یافتند.
وی تصریح کرد: بیمارستان ولایت دامغان به جمع بیمارستانهای آموزشی و پژوهشی پیوست.
این مسوول اضافه کرد: اخذ مجوز «پارک علم و فناوری سلامت» برای دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان از جمله دستاوردها در سال ۱۴۰۲ است و این پارک در دانشگاه علوم پزشکی استان جزو ۱۵ پارک علم و فناوری کشور در حوزه علوم پزشکی است.
وی ادامه داد: ۵۰ واحد فناور در پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان مستقر است که از این تعداد ۱۳ شرکت فناور و از این بین چهار شرکت دانش بنیان است.
وی خاطرنشان کرد: سهنفر از اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان جزو دانشمندان ۲ درصد جهان هستند و رتبه این دانشگاه از جایگاه سیزدهم به هفتم ارتقا یافته است.
قدس گفت که ۲۱ پایگاه اورژانس جادهای، یک پایگاه هوایی، یک پایگاه اورژانس بانوان، و یک پایگاه اورژانس ناشنوایان در دانشگاه علومپزشکی استان سمنان فعال است.
وی ادامه داد: متوسط رسیدن اورژانس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان در صحنه و رسیدگی به حوادث بین هفت تا هشت دقیقه و کمتر از متوسط کشوری است.
آغاز فعالیت مرکز جامع سرطان در سمنان
قدس افزود: ساختمان جامع مرکز و تشخیص درمان سرطان تکمیل و چهار دستگاه هایتک از جمله شتابدهنده، رادیوتراپی، و امآرآی برای این مجموعه تامین شد.
وی بیان کرد: انجام شیمیدرمانی از ۲ ماه پیش در مرکز درمان جامع سرطان فعال شد و اکنون امآرآی برای خدماترسانی به بیماران بستری فعال است و به زودی برای افراد عادی نیز امکان ارایه این خدمت فراهم خواهد شد.
وی ابراز کرد: افزایش مطب پزشکان، ایجاد مرکز سطح سه درمان ناباروری، ایجاد سطح ۲ درمان ناباروری در دامغان و در گرمسار در دست اقدام است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان گفت که این دانشگاه نخستین دانشگاه علوم پزشکی کشور در زمینه اقدام تعرفهگذاری پرستاری است و تا مرداد امسال تعرفه پرستاری پرداخت شد. بیش از سههزار پرستار در دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان فعال هستند و این اقدامها باعث ارتقای رضایتمندی پرستاران شد.
وی با بیان اینکه مصرف نمک بین سه تا پنج گرم در روز مجاز است، افزود: سرانه مصرف نمک در استان سمنان بیش از ۱۰ گرم است و مصرف زیاد نمک از عوامل ابتلا به فشارخون محسوب می شود.
وی با اشاره به مهار سالک در استان سمنان، تصریح کرد: امسال ۱۶ مورد ابتلا به سالک گزارش و درمان و از سوی دیگر، درمان رایگان هپاتیت سی در مناطق تحت پوشش دانشگاه علومپزشکی استان سمنان محقق شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به اجرای طرح پویش ملی سلامت برای سنجش فشار و قندخون شهروندان بالای ۱۸ سال اشاره کرد و یادآور شد: ۱۷هزار نفر مبتلا به دیابت و ۳۰ هزار نفر مبتلا به فشار خون بالا در اجرای پویش ملی سلامت در استان سمنان شناسایی شدند.