مدیرکل ارشاد سمنان:
جشنواره پایتخت کتاب، بهانه ای برای تحقق هدف مهم توسعه فرهنگ کتابخوانی در جامعه است
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان با تاکید بر لزوم توسعه فرهنگ مطالعه در جامعه گفت: جشنواره پایتخت کتاب و تلاش های صورت گرفته در این جشنواره، بهانه ای برای تحقق این هدف مهم است. فرشید فلاح در نشستی با مهدی صمیمیان سرپرست فرمانداری سمنان با تبیین فعالیت های صورت گرفته در خصوص جشنواره […]
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان با تاکید بر لزوم توسعه فرهنگ مطالعه در جامعه گفت: جشنواره پایتخت کتاب و تلاش های صورت گرفته در این جشنواره، بهانه ای برای تحقق این هدف مهم است.
فرشید فلاح در نشستی با مهدی صمیمیان سرپرست فرمانداری سمنان با تبیین فعالیت های صورت گرفته در خصوص جشنواره پایتخت کتاب گفت: فعالیت های این جشنواره از تیر ۱۳۹۹ آغاز شده و این فعالیت ها منجر به ارائه ۲۰ طرح و ایده نو و خلاقانه در این خصوص شده است.
وی با تاکید بر همکاری سیدعباس دانایی فرماندار سابق و نیز ناظم رضوی شهردار سابق سمنان در این جشنواره گفت: با همکاری و مشارکت نهادهای اداری و مردمی جلسات متعدد و گسترده ای در یک سال اخیر برای دست یابی به عنوان پایتختی کتاب در سمنان برگزار شده است.
فلاح با اشاره به اینکه برخی از طرحها و ایده های ارائه شده در سمنان امروز به عنوان یک الگو در کشور مطرح است افزود: طرح کتابخانه الکترونیک نامک و نیز کارت هوشمند کتاب ویژه دانش آموزان از جمله این طرحها است.
وی، تغییرات در برخی از مدیریت ها را از مشکلات در روند اجرایی این طرح دانست و گفت: هدف اصلی در این جشنواره توسعه فرهنگ کتابخوانی است و مشارکت دادن دستگاههای دولتی و نهادهای مردمی، هدف اصلی توسعه کتابخوانی در جامعه است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان در این خصوص از سرپرست فرمانداری سمنان خواست تا در ادامه اجرای این جشنواره مشارکت فعال داشته و زمینه همکاری سایر ارگانها و دستگاههای فرهنگی و اجرایی را در این طرح فراهم سازد.
مسوول دبیرخانه توسعه و ترویج فرهنگ کتابخوانی سمنان نیز در این نشست از برگزاری بیش از ۹۰ جلسه اتاق فکر مردمی در این دبیرخانه در خصوص طرح پایتخت کتاب خبر داد و گفت: استقبال و حمایت سیدعباس صالحی وزیر قبلی فرهنگ و ارشاد اسلامی از برخی طرحهای خلاقانه نظیر کتابخانه الکترونیکی نامک بیانگر موفقیت آمیز بودن این طرحها است.
رضا شمس خانی ابراز امیدواری کرد:سمنان امسال موفق شود با ارائه طرحها در زمره یکی از پنج شهر خلاق کتاب معرفی شود که موفقیت بسیار خوبی است.
وی تشکیل دو هزار و ۵۰۰ باشگاه کتابخوان و جذب بیش از ۲۵ هزار دانش آموز در این باشگاهها و نیز طراحی و ارائه کارت هوشمند کتاب ویژه دانش آموزان را از دیگر دست آوردهای این دبیرخانه معرفی کرد و با اشاره به گام های چهارگانه طراحی شده گفت: امیدواریم با توسعه این فعالیت ها بتوانیم در آینده عنوان پایتخت کتاب جهان را کسب نماییم.
در این نشست ابوالفضل صادقی نژاد معاون فرهنگی و رسانه ای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و نیز معاون فرمانداری سمنان نیز حضور داشتند.