ثبت ۶ اختراع دانشگاه علوم پزشکی شاهرود از ابتدای سال تاکنون
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شاهرود از ثبت ۶ اختراع این دانشگاه از ابتدای سال تاکنون خبر داد.
دکتر محمدحسن امامیان در نشست ارائه فناوریهای نوین دانشگاه علوم پزشکی شاهرود اظهار کرد: تاکنون ۷۴ اختراع مبتکران دانشگاه علوم پزشکی شاهرود ثبت شده است و این در حالی است که شمار اختراعات دانشگاه در سال ۸۹ تنها دو مورد بوده است.
وی با اشاره به سیاستهای اجرایی فناوری و نوآوری دانشگاه علوم پزشکی شاهرود، اظهار کرد: حمایت از فناوران، تجهیز و توسعه، افزایش قراردادها، جلب مشارکت ها، احداث مرکز نوآوری سلامت و احداث پردیس سلامت از سیاستهای این معاونت در حوزه فناوری ونوآوری است.
دکتر امامیان با بیان اینکه تعداد واحدها فناور این دانشگاه ۳۱ واحد است که در مرکز رشد سلامت مستقرند، ادامه داد: ۳۰ محصول تولیدی و ثبت ۷۴ اختراع از خدمات دانشگاه علوم پزشکی شاهرود است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با اشاره به ۷۱ پروژه فناورانه در این دانشگاه، گفت: ۱۱ پروژه از این پروژه ها مربوط به امسال بوده است.
وی از انعقاد ۸۱ قرارداد فروش در این دانشگاه خبر داد و گفت: امسال و از ابتدای سال تاکنون ۱۰ قرارداد فروش در علوم پزشکی شاهرود منعقد شده است .
وی از برپایی ۲۲۰ کارگاه آموزشی در موضوعات مختلف خبر داد و تصریح کرد: ۲۰ کارگاه از این دوره ها مربوط به ماه های اخیر بوده که با استقبال دانشجویان، مخاطبین و دانشگاهیان روبرو بوده است.
دکتر امامیان، از وجود ۶ شرکت دانش بنیان و ۳۱ واحد فناور در دانشگاه خبر داد و گفت: تاکنون ۷۴ اختراع داخلی و ۳ اختراع مبتکران این دانشگاه ثبت خارجی شدند. ضمن اینکه ۱۲ شرکت با موفقیت از مرکز رشد خروج پیدا کرده و مستقبل شدند.
وی از حمایت دانشگاه ۷۱ پروژه فناوری خبر داد و اضافه کرد: تاکنون ۶۶ محصول در واحدهای وابسته به دانشگاه تولید و علاوه بر اخذ مجوز پنج محصول جدید، ۶ محصول نیز با تلاش همکاران تجاری سازی شده است .
وی از جذب یک میلیارد و ۲۱۵ میلیون ریال منابع از بخش خصوصی خبر داد و اظهار کرد: عقد ۷۵ فقره قرارداد فروش و خدمات به ارزش ۲۴۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال و انعقاد بیش از ۷ مورد تفاهم نامه همکاری با دانشگاهها و سازمانهای مختلف، ثبت آزمایشگاه در شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی و…از دیگر خدمات معاونت تحقیقات دانشگاه است.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شاهرود به ارائه چهار پروپوزال محصول محور به معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت اشاره کرد و افزود: برگزاری رویداد کارآفرینی، کسب رتبه نخست فناوری توسط دانشگاه علوم پزشکی در ارزیابی فعالیتهای فناورانه در سال ۱۴۰۱ در دانشگاههای تیپ سه کشور از دیگر دستاوردهای حوزه پژوهشی و فناوری دانشگاه است.
این عضو هیات علمی علوم پزشکی شاهرود راه اندازی پردیس فناوری سلامت و امضای تفاهمنامه و مصوبه هیأت امنا در زمینه تاسیس پردیس فناوری سلامت را از دیگر فعالیتهای این معاونت برشمرد و بر حمایت بیش از پیش از حوزه های مرتبط با پژوهش و فناوری تاکید کرد.