نماینده مردم دامغان و عضو فراکسیون انقلاب اسلامی در مجلس شورای اسلامی گفت: تعداد شرکتهای دانشبنیان در کشورمان با تعریف قوانین و ساز و کارهای حمایتی از چهار هزار واحد به هشت هزار واحد در کشور افزایش یافت.
علیاکبر علیزاده ابراز داشت: با توجه به تاکید رهبر معظم انقلاب در زمینه تقویت و توسعه دانشبنیانها، مجلس شورای اسلامی قوانین و ساز و کار حمایت از دانش بنیان را تعریف، تصویب و ابلاغ کرد که بر اساس این قوانین شمار دانشبنیانها افزایش یافت.
وی ادامه داد: تقویت ارتباط دانشگاه با صنعت، علم، کشاورزی، افزایش تولید، افزایش بهرهوری، افزایش صادرات و افزایش خودکفایی از مزایای توسعه دانشبنیانها است.
به گفته وی، حمایت و مانعزدایی از شرکتهای دانشبنیان استان با هدف تحقق شعار سال ۱۴۰۱ مبنی بر سال «تولید، دانشبنیان، اشتغالآفرین» با اهتمام ویژه دنبال میشود.
رییس مجمع نمایندگان استان سمنان بیان کرد: بیکاری دانشآموختگان یکی از مشکلات جامعه است و توجه به دانش بنیانها نقشی مهم در اشتغالزایی نخبگان و دانشآموختگان دانشگاهی دارد.
شرکتهای دانش بنیان استان سمنان با دارابودن سه هزار و ۸۵ نیروی انسانی در سال گذشته ۱۵ هزار میلیارد ریال محصولات خود را به فروش رساندند.
استان سمنان ۲ پارک علم و فناوری با بیش از ۷۰ شرکت دانش بنیان دارد.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری صبح بخیر نیوز در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.