به گزارش صبح بخیر نیوز، مراسم تجلیل از پروفسور سیف‌علیان، سرپرست بخش نانوتکنولوژی دانشگاه یو.سی.ال انگلستان و تیم پژوهشی نخستین پیوند نانو کامپوزیت گرافن، روز ۳۱ اردیبهشت در سالن اجتماعات مرکز تخصصی به‌نژادی دام سبک جهاد دانشگاهی استان سمنان در منطقه دربند مهدیشهر برگزار شد. این آیین با حضور معاون اقتصادی استاندار، فرماندار مهدیشهر، مدیرکل اقتصادی استان، معاون مدیریت و برنامه‌ریزی استان و اعضای تیم پژوهشی همراه بود.

علی منصفی‌راد، رئیس جهاد دانشگاهی استان سمنان، پروفسور سیف‌علیان را از مفاخر علمی ایران و جهان خواند و با اشاره به عرق ملی و میهنی این دانشمند ایرانی مقیم انگلستان گفت: همین علاقه و تعلق باعث شده تا این پروژه علمی مهم در زادگاهش یعنی مهدیشهر و در جهاد دانشگاهی استان سمنان انجام شود. وی نخستین پیوند نانو کامپوزیت بر پایه گرافن در دنیا را در مدل حیوانی یک دستاورد بزرگ و فاخر علمی توصیف کرد و از حمایت مدیران استان در اجرایی شدن فاز نخست پروژه تقدیر نمود.

رئیس جهاد دانشگاهی استان با اشاره به کاشت نمونه اولیه این پیوند در بافت زیرجلدی گوسفند اظهار داشت: این پروژه با سرپرستی پروفسور سیف‌علیان و همکاری دانشکده دامپزشکی دانشگاه سمنان و دانشگاه علوم پزشکی استان در قالب یک کار جمعی انجام شده است. همچنین منصفی‌راد از برنامه‌ریزی برای کاشت اولین تاندون تولیدی و انجام آزمایشات بر روی نمونه انسانی در بازه زمانی سه ماه آینده خبر داد.

وی افزود که حمایت‌های ویژه‌ای در قالب مصوبات سفر رئیس‌جمهوری برای این پروژه ملی در نظر گرفته شده و انتظار می‌رود منابع استانی نیز به طور خاص به این طرح اختصاص یابد. همچنین بر لزوم تجهیز آزمایشگاه پایه جهاد دانشگاهی استان تأکید کرد تا با فراهم شدن تجهیزات آزمایشگاهی لازم، تیم تحقیقاتی بتواند بسیاری از مراحل آزمایش را در محل انجام داده و ریسک‌های موجود کاهش یابد.

پروفسور سیف‌علیان نیز در این مراسم ضمن ابراز رضایت از روند پیشرفت پروژه گفت: دانشگاه‌های زیادی امکان مشارکت در این پروژه بین‌المللی را داشتند، اما علاقه خاص من به استان سمنان و مهدیشهر و همکاری مطلوب جهاد دانشگاهی استان موجب شد تا این طرح در این مرکز تخصصی به‌نژادی دام سبک اجرایی شود. وی خواستار حمایت‌های بیشتر مسئولان برای ادامه این طرح شد و تأکید کرد با موفقیت این پروژه، این مرکز می‌تواند به قطب مهمی در فناوری نوین تبدیل شود.

سرپرست تیم پژوهشی نخستین پیوند نانو کامپوزیت گرافن، ساخت تاندون بر پایه گرافن را کاری نوآورانه و خلاقانه توصیف کرد و افزود: پروژه در مراحل ابتدایی قرار دارد و در این مرحله تمرکز بر تولید تاندون است زیرا پیوند آن حتی در نمونه انسانی نیز با خطر کمتری همراه خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *