مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود از آغاز عملیات برداشت محصول انار از سطح ۱۳۰ هکتار از باغهای این شهرستان خبر داد.
<
عباسعلی نهاردانی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: در شهرستان شاهرود به دلیل تنوع و شرایط آب و هوایی مناسب کشت و تولید انار بیشتر در بخش مرکزی و بیارجمند توسعه یافته است.
وی افزود: سطح باغهای انار در شهرستان شاهرود ۴۰۰ هکتار است و عملیات برداشت انار از سطح ۱۳۰ هکتار از باغهای بارور این شهرستان از مهرماه آغاز شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود اضافه کرد: پیشبینی میشود، امسال ۲ هزار و ۸۰۰ تن محصول انار از باغهای این شهرستان تولید شود.
نهاردانی با بیان اینکه محصول تولیدی در استان سمنان و استانهای همجوار بهصورت تازهخوری استفاده میشود، به ارقام انار در شهرستان شاهرود اشاره کرد و گفت: انار ملس ساوه، رباب نیریز، بجستانی و رقم ترش و شیرین محلی برخی از ارقام کشتشده در باغهای شاهرود است.
وی تصریح کرد: انارهای درجه دو و سه که حدود ۳۰ درصد از تولید را شامل میشود، در کارگاههای خانگی فرآوری و به محصولاتی مانند رب انار، آب انار، لواشک انار و ناردون به بازار عرضه میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود عنوان کرد: میوه انار سرشار از آنتیاکسیدان ویتامین سی و پتاسیم بوده و از فواید مصرف آن کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، سرطان، کلسترول خون و جلوگیری از آسیب سلولها و کمک به سلامت لثهها است.
نهاردانی گفت: مقاومت و سازگاری بالای این محصول برابر تنشهای آبی و خاکی سبب افزایش احداث باغهای انار در مناطق مرکزی و بیارجمند شده است.
وی ادامه داد: احداث باغهای نوین برای کاهش بیماریها و آفات باقی، برگزاری کلاسهای آموزشی و ترویجی، رعایت توصیه تغذیه مناسب برای افزایش کیفیت میوه و بازارپسندی مطلوبتر و استفاده از سامانههای نوین آبیاری در باغها از مهمترین اقداماتی است که میتواند در افزایش راندمان تولید و کاهش مصرف آب تأثیرگذار باشد.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری صبح بخیر نیوز در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.