اشتغال ۵۰ نفر با بهرهبرداری ۲ مجتمع خدماتی رفاهی در سمنان
معاون اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان سمنان از بهرهبرداری ۲ مجتمع خدماتی رفاهی در این استان خبر داد و گفت: با بهرهبرداری از این مجتمعها برای بیش از ۵۰ نفر اشتغال دائم و موقت ایجاد شد.
محسن لشکری، معاون فنی و راه روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان سمنان به نقش مؤثر مجتمعهای خدماتی رفاهی بینراهی در فراهم کردن آسایش و رفاه بیشتر رانندگان و مسافران اشاره کرد.
وی اظهار کرد: در حال حاضر ۶۲ مجتمع خدماتی رفاهی بینراهی در استان سمنان وجود دارد که از این تعداد ۳۴ مجتمع در حال بهرهبرداری، ۲۳ باب در حال ساخت و بقیه در حال استعلام هستند.
معاون فنی و راه روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان سمنان بیان کرد: این مجتمعها شامل جایگاه سوخت، رستوران، واحدهای تجاری و خدماتی، مسجد یا نمازخانه و سرویسهای بهداشتی عمومی است و بهگونهای طراحی میشود که نیازهای کاربران جادهای را برآورده میکند و ضریب ایمنی راهها را افزایش میدهد.
لشکری جلوگیری از پراکندگی واحدهای خدماتی در طول جادهها و کاهش میزان سوانح رانندگی را از دیگر مزایای مجتمعهای خدماتی رفاهی عنوان کرد و افزود: با توجه به اهمیت راههای استان سمنان و نقش آن در کریدور شرق به غرب، جذب سرمایهگذاری بخش خصوصی در احداث مجتمعهای خدماتی رفاهی یکی از مهمترین اهداف و اولویتهای اداره کل حمل و نقل جادهای استان سمنان است.
وی عنوان کرد: به همین منظور ضوابط و حداقلهای این سازمان برای صدور موافقت اصولی مجتمعهای خدماتی رفاهی تسهیل شده و همچنین کمکهای بلاعوض مانند پرداخت هزینههای احداث راههای ورود و خروج و نصب تابلوهای راهنمای مجتمعها توسط سازمان در نظر گرفته شده که در حال حاضر این کمکها به اغلب سرمایهگذارانی که عملیات احداث مجتمع خود را به مراحل نهایی رساندهاند، تخصیص یافته است.
معاون فنی و راه روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان سمنان در خصوص اشتغالزایی مجتمعهای خدماتی رفاهی بینراهی خاطرنشان کرد: مجوز مجتمعها در چهار درجه با توجه به وسعت و امکانات تقسیم و هر مجتمع بسته به درجه آن برای حداقل ۲۰ نفر اشتغال مستقیم و غیرمستقیم ایجاد میکند.
لشکری ادامه داد: با توجه به بهرهبرداری ۲ مجتمع خدماتی رفاهی بینراهی در استان سمنان در ۶ ماه نخست سال جاری در مجموع برای بالغبر ۵۰ نفر اشتغال دائم و موقت ایجاد شده است.
وی در زمینه نظارت بر مجتمعهای خدمات رفاهی بینراهی بیان کرد: ارتقای کمی و کیفی خدمات بینراهی همواره در دستور کار اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان سمنان بوده است و کارشناسان نظارت لازم را بر نحوه عملکرد مجتمعداران و سرویسدهی این مجتمعهای خدماتی رفاهی انجام میدهند.
معاون فنی و راه روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان سمنان گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون بالغبر ۱۵۰ بازدید از مجتمعهای خدماتی رفاهی بینراهی این استان انجام شده است.
لشکری افزود: همچنین کمیتهای متشکل از ادارات کل راهداری و حمل و نقل جادهای، میراث فرهنگی، پالایش و پخش فرآوردههای نفتی، بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی، ستاد اقامه نماز و برخی دستگاههای مرتبط دیگر تشکیل شده که بهطور مستمر بر نحوه عملکرد و کیفیت ارائه خدمات در این مجتمعها نظارت دارد.
وی رتبه استان سمنان از لحاظ پراکنش مجتمعهای خدماتی رفاهی در کشور را ششم خواند و ادامه داد: در راستای بهبود وضع مجتمعها نیز کمیسیون موافقت اصولی استان بهطور میانگین هر دو ماه برگزار شده و طی سال جاری ۱۹ موافقت اصولی تمدید شده است.
معاون فنی و راه روستایی اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان سمنان تصریح کرد: عموم مردم میتوانند برای سهولت دسترسی به مجتمعهای خدماتی رفاهی برنامه آن را از سایت سازمان یا اپلیکیشن بازار دانلود کنند.
لشکری گفت: از همه کاربران جادهای درخواست داریم که در صورت مشاهده هرگونه تخلف و کوتاهی در امر خدماترسانی از سوی مجتمعهای خدماتی رفاهی مراتب را از طریق شماره ۱۴۱ سامانه مرکز مدیریت راهها به اطلاع اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان سمنان برسانند تا در اسرع وقت نسبت به رفع آن اقدام شود.