احیای ۶۴ واحد صنعتی راکد سمنان تا پایان سال
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان سمنان از احیای ۶۴ واحد صنعتی راکد در این استان تا پایان امسال خبر داد.
محمدرضا باقری مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان سمنان در آیین تجلیل از کارآفرینان صنعت و معدن استان سمنان که در سالن اجتماعات اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی این استان برگزار شد، ضمن گرامیداشت هفته صنعت، معدن و تجارت اظهار کرد: هماکنون شرکت شهرکهای صنعتی استان سمنان دارای ۲۰ شهرک و ناحیه صنعتی مصوب و یک منطقه ویژه اقتصادی سمنان با وسعت جمعاً حدود هفت هزار و ۵۷۱ هکتار است.
وی افزود: یکی از برنامههای شرکت شهرکهای صنعتی استان سمنان، کمک به فعالسازی واحدهای صنعتی راکد است که در این راستا، امسال احیای ۶۴ واحد راکد و غیرفعال مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی استان در دستور کار قرار دارد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان سمنان یادآور شد: با استفاده از ظرفیتهای استانی و همکاری، همراهی و مساعدت تیم اقتصادی به ریاست استاندار سمنان در حال پیگیری برنامهها هستیم.
باقری ضمن تجلیل از همافزایی همه مسؤولان اقتصادی گفت: از تلاش استاندار سمنان و تیم اقتصادی استان که با روحیه جهادی همواره پای کار هستند، تشکر میکنم.
وی با اشاره به برگزاری جلسات هفتگی احیای واحدهای صنعتی راکد گفت: یک روز از ایام هفته در استان سمنان، روز صنعتی معرفی شده که در آن، تیم اقتصادی استان به ریاست استاندار سمنان از واحدهای صنعتی مشکلدار بازدید کرده و در جلسات ستاد احیای واحدهای راکد مسائل و مشکلات این صنایع رفع میشود.
باقری گفت: در حوزه صنایع کوچک استان سمنان، حدود ۱۵۰ واحد راکد وجود دارد که احیای ۶۴ واحد تا پایان امسال در دستور کار است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان سمنان گفت: شرکت شهرکهای صنعتی استان در سال ۱۳۶۴ بهعنوان یکی از اولین شرکتهای شهرکهای صنعتی کشور فعالیت خود را آغاز کرد و در ۳۷ سال فعالیت، پروژههای بیشماری توسط پیمانکاران عمدتاً بومی اجرا شد.
باقری اظهار کرد: ۴۶ پروژه فعال به مبلغ دو هزار و ۸۳۶ میلیارد ریال در دست اجراست.
وی با اشاره به مشکل کمآبی در استان گفت: در ۳۷ سال گذشته میزان، ۴۰۰ لیتر بر ثانیه آب برای صنایع مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی استان سمنان تأمین شد و هدف این است که در یک برنامه پنج ساله به ۸۰۰ لیتر بر ثانیه برسد.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان سمنان ادامه داد: چشمانداز تا ۱۴۰۵، افزایش دو برابری تأمین آب از طریق تخصیص از سد، تغییر کاربری چاههای کشاورزی و تصفیه پساب است.
باقری اضافه کرد: شرکت شهرکهای صنعتی استان سمنان به دنبال استقرار ۲۴ واحد کارگاهی خرد و خلاق بهصورت اجارهای با همراهی پارک علم و فناوری در نواحی و شهرکهای صنعتی استان است.
وی به توسعه اراضی سرمایهگذاری اشاره کرد و یادآور شد: اکنون طرحهای توسعهای برای شهرکهای صنعتی استان با هدف جذب سرمایهگذاران پیشبینیشده و در دستور کار قرار گرفته است.
باقری خاطرنشان کرد: طرحهای توسعهای در سراسر استان در دست اجراست و فاز توسعهای برای همه شهرکها ازجمله شاهرود، ایوانکی، گرمسار، دامغان و سمنان در نظر گرفته شده است.
انتهای پیام/