ابوالفضل شاهمرادی روز چهارشنبه به رسانهها افزود: هم اکنون کشاورزان استان سمنان در حال کشت محصولات بهاره در بیش از ۲۶ هزار هکتار از مزارع هستند. وی به تغییرات الگوی کشت در سالجاری اشاره کرد و گفت: با توجه به شرایط خشکسالی و کمآبی، امسال تمرکز ویژهای بر کشت محصولات کمآببر شده است. مدیر امور […]
ابوالفضل شاهمرادی روز چهارشنبه به رسانهها افزود: هم اکنون کشاورزان استان سمنان در حال کشت محصولات بهاره در بیش از ۲۶ هزار هکتار از مزارع هستند.
وی به تغییرات الگوی کشت در سالجاری اشاره کرد و گفت: با توجه به شرایط خشکسالی و کمآبی، امسال تمرکز ویژهای بر کشت محصولات کمآببر شده است.
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی سمنان ابراز کرد: در شهرستانهای شرقی، میامی و شاهرود، کشت چغندرقند و در مناطق گرمسار و آرادان کشت پنبه در اولویت کار قرار دارد.
شاهمرادی با اشاره به راهکارهای مقابله با خشکسالی، اظهار کرد: با استفاده از روشهای نوین از جمله کشت نشایی، سامانههای آبیاری تحت فشار و بهرهگیری از آبهای پاییزه میتوان منابع آبی را مدیریت کرد.
به گفته وی، در بخش تولید علوفه، ترویج کشت مخلوط در دستور کار قرار دارد.
برداشت ۸۶۰ هزار تن محصول زراعی در سال ۱۴۰۳
مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی سمنان ادامه داد: این سازمان با توزیع کودهای شیمیایی شامل فسفات دیآمونیوم، سوپرفسفات، پتاسیم و اوره از کشاورزان حمایت میکند.
وی با اشاره به اینکه کود اوره بیشتر به عنوان کود سرک در کشتهای بهاره استفاده میشود، یادآور شد: بر اساس آمار سال گذشته ۸۶۰ هزار تن محصول زراعی در استان سمنان برداشت شد.
شاهمرادی اضافه کرد: پیشبینی میشود امسال حدود ۴۰۰ هزار تن از این محصول مربوط به کشت بهاره باشد و این میزان معادل حدود یک سوم تولید سالانه استان است.
وی بر اهمیت تغییر الگوی کشت در شرایط فعلی تاکید کرد و از کشاورزان خواست تا با به کارگیری روشهای نوین کشاورزی، در مصرف آب صرفهجویی کنند.
۱۹۸ هزار هکتار از وسعت زمینهای استان سمنان را اراضی کشاورزی تشکیل میدهد که از این وسعت ۵۴ هزار هکتار باغ، ۱۱۰ هزار هکتار زراعت و بقیه در مرحله آیش است و حدود ۴۵ هزار بهرهبردار در بخش کشاورزی فعالند.
برچسب های :
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پایگاه خبری صبح بخیر نیوز در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.